Tolga Bey, dakikalýk olarak incelediðiniz listede sýralama önemlimi? Örneðin sarkuysan birçok dakika sýkýþmasý nda liste baþý olmuþ. Çok da iyi bir kaðýt görünüm düzelmiþ. Diye düþünüyorum.
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tolga Bey, dakikalýk olarak incelediðiniz listede sýralama önemlimi? Örneðin sarkuysan birçok dakika sýkýþmasý nda liste baþý olmuþ. Çok da iyi bir kaðýt görünüm düzelmiþ. Diye düþünüyorum.
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
VANGD var, dakikalýk ichimokuda 5/6 yapmýþ, ama hacim yok...
IZFAS var, her yerden ben geliyorum diyor gümbür gümbür, ama hacim yok...
O zaman buyur burdan yak, bana alýþ fýrsatý vermeyen kaadý ben ne yapayým?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Elinize saðlýk Tolga bey [emoji106]
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ)
Kriterler karþýlanamamýþtýr...
GÜNLÜK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
GÜNLÜK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (DOLAR)
HAFTALIK ANA SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
HAFTALIK StochRSI SÝSTEM SÜZGECÝ (GEÇÝCÝ) (DOLAR)
BAÞKA PENCERE SÜZGECÝ (KISMEN GEÇÝCÝ)
Çok zamanlý listeyi yetiþtirebilirsem gece geç saatlerde yayýnlamaya çalýþýrým...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Elinize saðlýk Tolga bey [emoji106][emoji122]
herkes kendi aklýný kullansýn, ytd using Tapatalk
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Ýyi akþamlar Sn.BJK Coccinalla .Çoktandýr listenize girmeye devam eden ADNAC pek pirim yapmýyor sanki.Sizinde dikkatinizi çekmiþtir herhalde.slm.
Yer Ýmleri