Originally Posted by
muaylef
sevgili arkadaþlar zararýnýz arttýkca birbirinize sataþýyorsunuz.sinirleniyorsunuz,geriliyorsunuz, haklýsýnýzda.bir kaç gündür hisseedeki hareketleeri matrixten izledim.anladýgým tek sey bir oyun döndügü ,bu oyun iyimi-kötümü bilemedim.ALLAH SABIR versin zararda olanlara. burdan tukasýn sahipleri ve galýp özturkee sunu söylemek istiyorum:ALLAH'IN adaleti þaþmaz bu kadar insanýn canýný yakmak ,boynunu bükmeye hakkýnýz yok.bu para bir gün sizin için mutluluk degil mutsuzluk getirir.ALLAH!IN adaletinden kaçýþ yok hem bu dünyada ,hemde ahirette.sevgili arkadaþlar sizin için burada bunu yazabilirim diye düþündüm.iyi geeceler.
Hocam adalet mi kaldý memlekette...
Bu ayrý konu.
Burda ky beddua okuyor ama tukaþ yöneticileri de dua ediyordur galipe. Bizi dar boðazdan kurtardý diye. Yani bu ticarette baktýðýn yer galipi vezir de ediyor rezil de.. O da diyor ki ben yapmasam bir baþkasý yapacak niye komisyonu kaptýrayým..
Ecbyo'da da 9 nisan tarihinde lotlarý eline geliyormuþ, burdaki fýrýldaðý orda çevirmezse iyi.. Gerçi orda imtiyazlý a tipi hisseleri de aldýlar, borsada satmak istese a tipini neden alsýn... Adamýn kafada 1000 tilki. Anlamak için filozof olmak lazým.
Uyanýk olmak ve çok kazanacaðým hayaliyle iþ yapmamak lazým.
2 kat 3 kat deðil de %10 %20 de ayrýlmayý becerdiðin vakit oldun demektir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir (YTD)
"Berkin..."
Yer Ýmleri