ben ne zararlar gördüm hatta ne karların üstüne satmadım ve üstüne kar gözüken rakamın iki katı zararla yüzleştim. nasipten ötesi yok arkadaşlar sıkmayın tatlı canınızı para bu gelirde giderde. ama bu demek değil ki omurgasız şeref yoksunu dolandırıcıları haklı buluyorum onların hesabı ayrı. yoksa alırken seans arasında haber yollayanlar metrodan alım gösterip götürüp virmanladıkları kimsenin doğru düzgün anlayamadığı başka kurumlardan satış yapıp 2 GÜN SONRA sattım diye haber yollayanların elbet Allaha verecek hesapları var! bunun ötesinde sakin olmakta fayda var eğer bu durum yani zararda olmak sizi çok rahatsız ediyorsa şöyle düşünün elinizdeki hisse en nihayetinde büyüme odaklı ve yatırımı yapacağı EKONOMİ BAKANLIĞINDAN ALDIĞI teşviklerle tescil edilmiş bir firma! ha fait denilen ********in hissesi gibi olsaydı bişey demezdim çünkü onların tek işi PLANLAMAKTAYIZ DÜŞÜNMEKTEYİZ ÖNGÖRMEKTEYİZ gibi hep muğlak ifadelerle yatırımcıyı dolandırmaktı ve nitekim öyle de yaptılar. ama tukaş için bence umutlar bitmiş değil! zaradaki arkadaşlar bi karar alın ve şunu yapın BEN UZUN VADE YATIRDIM BİRGÜN PARAMI FAZLASIYLA ALICAM deyip ekrandan uzaklaşın yoksa ekrana bakmak size hata yaptırabilir bu saatten sonra! ayrıca bunları size şuan elinde bulunan tüm hisselerde zararda olan biri olarak yazıyorum. yani eşekten düşmüş biri olarak!

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri