Yarýn gýdalar tavan. Bakalým bu ne yapacak. Ýlk tavanda veririm yzuden79 ini
Her yüzde 5 düþüþte biraz topluyorum elbet dönecek ytd
arkadaþlar mart krizindeki dibi kaçýrdýysanýz yada þu piyasada alacak hisse bulamýyorsanýz suan alým yaptýðýnýzda marttaki 1.80 dibinden yuzde 15 daha asagýdan 1.50 lerden maliyet fýrsatý veren penguen gýda tukasýn 13 tatgýdanýn 8.5 pýnar etsut yada pýnar sutun 17tl lerde oldugunu düþünürsek penguen gýda 1.5tl maliyet cok cazip burada asla kalmaz 1 2 ay önce penguen de 5 liraydý bedelli acýkladý 3tl ye düþtü ve burada 1 aydýr yataya bagladý duruldu buradan yaný 3 tl den alanýn maliyeti 1.5 tl oluyor bedelli bitince tekrar 5tl ler gayet mümkün kendi görüþüm gelecek bilançonun da çok iyi gelecegýný düþünüyorum sirketin sitesinde haberlerde 3 martta yapýlan acýklamada cýndeki virüsten dolayý avrupa zincir marketlerden cok yogun stok yaptýklarýný ihracat rekoru kýrmayý beklediklerini avrupadan çok yogun talep oldugunu yazýyor çindeki virus ocak subatta yogundu marttada avrupada yogundu turkiyeden çok ihracat yapýldý avrupaya..kendi görüþümdür asla yatýrým tavsiyesi deðildir bol kazançlar
Þöyle bir inceledim biraz bu hisse kriz öncesi zaten 10 liraya yakýnmýþ , sonra borsa 80 binlere düþünce buda 7,60 Lara kadar düþmüþ, ardýndan büyük patronlar 10 ile 12 arasý lira civarý toplamaya baþlamýþ, ve 17,70 lere çýkmýþ geçen hafta ,ordan 5 günde satýþ yemiþ ve 1155 lere inmiþ kýsa zamanda, yaklaþýk 4 gün üst üste soluksuz taban yapmýþ. artýk dönüþü yskin diye düþünüyorum.belkide bugunki düþü s söndü, ben yinede temkinli davranýp haftaya almak istiyorum nasipse. Amacým 10,50 ile 11,50 arasýnda ortalama 11 lerde bir 30 bin lot alým yapmak. Ustalarýn yorumu nedir acaba ne dersiniz. Ýkinci çeyrek ile bu tekrar 15 lere gidermi dersiniz.ytd
Patronlar, yerli spekler ne isterse yine o olacak. Nasilsa duserkwnde artarkende kazaniyorlar. Yabancilar olmayinca gercekten isin tadi kacti. Kumardan farki kalmadi. Belki gelecek hafta yukselir, belkide 3 ay surunur. Ne bilanco, ne beklentiler nede teknik analiz kaldi mlsf. Cok dustu, yeterli tepkiyi vermedi, yada daha dogrusu ya tutarsa mantigi. Yazik
YTD
Yer Ýmleri