Originally Posted by
Serdar yildiz
Bilgi kirliligi üzerine patronunda acýmasýzca satýþlarý eklenince insan etkileniyor haliyle ve insanlar iyice panik oluyor, investingde cahilce bilmeden çok yorum yapan var þirket battý diyen , hisse 1 lira olur diyen , millet orayý okursa dahada panik yapar daha da uykusu kaçar elbet. Ben de bu düþüþe bir anlam veremiyorum cunki ederi zaten buralar hissenin. Neden patron kendi þirketinin adýný lekeler onuda ona sormak lazým, aslýnda mail attým patronada yazdým sirketinin adýný lekeliyorsun diye. Bu þirket senin bu yaptýklarýn senin için zarar verir diye. Adese de yaptýlar bunu þimdi 200subesi olan adese 60subesi var bataklýk eþiðinde ,adam gibi çalýþsalar halbuki daha güzel olacak, kimsenin vebalini almadan.
Dün tabandan aldým. illaki tepki gelecektir diye. serdar bey vallahi benbde arastýrmasýný severim pazardan karpuz alýrken bile düþünen insanlarýz. Hisse senedi alýrkende araþtýrmak þart! temeli olan bilançosunu sürekli geli,þtiren hisselere yatýrým yapmak gerekir. 2 sene önceki fiyat ile þuanki fiyatý karsýlastýrmak , 12 gün önceki tukasla þuanki fiyatý kýyaslamak gibidir. Tukaþta ve benzeri kaðýtlarda asýl kar 2. çeyrekte gerçekleþecektir.
covid-19 avrupayý mart ayýndan ýtýbaren vurdu dolayýsý ýle gýdacýlar mart ayý itibari ile ihracatlarýný yukselttý. tukasda patronumuz kaðýdý yukarý surecekse yený sozlesmelerý acýklamalý! bakýnýz penguen gýda dun býr sozlesme gonderdi(bedelli sermaye artýrýmý önmcesi hisseyi yukarý surmek ýcýn 27 m euroluk býr anlasma) kaldý ki tukasla asla penguen kýyaslamýyorum . bu kagýdýn 5 tl düþecegine inanmak, çömlek içinde deve aramaya benzer. büm ortaklara bol kazançlar dilerim...
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Yer Ýmleri