Evet öyledir satmak istemediler(yönetim kurulundasiniz sanýrým ). Beklesinler 2023 ilk çeyrek daha çok artar fiyatlar.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço sonrasý tavan açmasý gereken kaðýt düþüþe geçti. Gýdalar içinde karýný arttýran tek þirket. Herkesin diðer gýdalardan Tukaþa geçmesi gerekiyorken bu sonuç.
Ya silkeleyip iyi yükselecek ya da bilançolar gerçek deðil ya da bilmediðimiz baþka birþey var.
saçma sapan yazýp durmuþsun meydaný boþ bulup, tat gýda o stoklarýn hepsini yer giderleri ile merak etme, senin bu dediðin stok olayýný biz 3'ten 6 aylýk bilançoya aynen düþündük ,ama yine kârýný artýrarak gitti, nasýl yapýp ediyor bir þekilde stoklarý devam ediyor, senin yazdýðýnýn aynýsýný bol takipçili memet yazýr da yazdý , ona da bilançolarýn ekran görüntüsünü attým twitte., bak ta öðren bol keseden sallama diye , isterseniz sizde ilk önce geçmiþ dönem bilançolardaki stoklarý ve satýþlarý karþýlaþtýrýn bir fikir sahibi olun. tukaþ tat'ý geçecek uzun dönemde, tat þirkete çalýþýyor , yönetim ve pazarlama düzelmedikçe yerinde sayar.
fsayýn felaket tellalý :ileri geri yazýp durmuþsun meydaný boþ bulup, tat gýda o stoklarýn hepsini yer giderleri ile merak etme, senin bu dediðin stok olayýný biz 3'ten 6 aylýk bilançoya aynen düþündük ,ama yine kârýný artýrarak gitti, nasýl yapýp ediyor bir þekilde stoklarý devam ediyor, senin yazdýðýnýn aynýsýný bol takipçili memet yazýr da yazdý , ona da bilançolarýn ekran görüntüsünü attým twitte., bak ta öðren bol keseden sallama diye , isterseniz sizde ilk önce geçmiþ dönem bilançolardaki stoklarý ve satýþlarý karþýlaþtýrýn bir fikir sahibi olun. tukaþ tat'ý geçecek uzun dönemde, tat þirkete çalýþýyor , yönetim ve pazarlama düzelmedikçe yerinde sayar.
Koçum senin dersin ne, az tepki ver yeþile dön, yeter artýk bu kadar kapris...
https://www.tomatonews.com/en/califo...ng_2_1821.html
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Yer Ýmleri