-
GYM zengini,dötünemi sokacak o kadar malları,hadi artık kop yahu bizde yolumuzu bulalım,yeri normalde burası değil 3 üstü bir yer,önce 2.50 yoklaması yapması lazım,kırarsa anca 3 olur...ytd.
-
2.07 son iniş,şu aralar 2.12...sadece şunu yazabilirim GYO'lar yükselişte burada tahtacı mal kapma derdinde,oyuna gelmeyin malınıza sahip çıkın...ytd.
-
Ne yaptığı belli olmayan hisse,1.90 cıvarından 2.20 üstüne atmıştı geçen,düşüşüde aynen böyle olmuştu,şu sıralar 2 sınırında,geçende böyle yapmıştı altına düşmez demişti peşi malum 1.90 gösterdi,menkul içinde yüzüyor,anlamış değilim,3 neysede insan 2.50 yapar yahu
-
Uzun süredir takip edip gevşemesini beklediğim hissede bugün pozisyon aldım. USD dibe vurduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar.
-
Yeni mevduat+döviz sistemine göre bunun gitmesi gerek,öyleya döviz düştü faizde düştü,elinde menkulde var
...ytd.
-

Originally Posted by
sailor06
Uzun süredir takip edip gevşemesini beklediğim hissede bugün pozisyon aldım. USD dibe vurduğunu düşünüyorum. Bol kazançlar.
Hayırlı uğurlu olsun ve biraz sabır,2.50-3 cıvarında gezeliyordu birden ne oldu bizde bilemiyoruz,diğer GYO'lar gitti sadece bu gitmedi !!!...ytd.
-
KRGYO tavan çekti 7.39,bir ara 6-50 arası sürünüyordu bunun gibi.
-
KRGYO'dan utan be,8 üstünde,senin yerin burası değil at şu 2 üstüne peşi tavan serilerine başla,kout zenginisin faizleride düşürdü ireis daha ne bekliyorsun
...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri