cefalý abicim luksk kapanýs rýca etsem
cefalý abicim luksk kapanýs rýca etsem
Yazdýklarým hayali kendi düþüncelerimdir;asla yatýrým tavsiyesi olamaz....
Holding mi olacak bu acaba öyle bir þey duydum da
2,35.....3 tl sýralý dirençler.....bol þans...ytd
Þirket Yönetim Kurulu'nun 04.02.2020 tarihinde, þirket merkezinde yapmýþ olduðu toplantýsý sonucunda, Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Þ'.nin %100 iþtiraki olan Atak Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Ltd.Þti.nin satýþý için gerekli çalýþmalarýn baþlatýlmasýna karar verilmiþtir..
Kamuoyu ve paydaþlarýmýzýn bilgilerine sunulur.
Saygýlarýmýzla.
Kaynak: MATRÝKS
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
2,47 - 2,50 - 2,55 - 2,59 - 2,61....Tespit edebildiðim yakýn ve bazýlarý geçilmekte zorlanýlacak dirençler... 2,59 - 2,61 aralýðý en zorlu olanlardan...
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Dip çalýþmasý devam ediyor sonra yükseliþe devam...ytd
13 þubatta istanbul Mahmutbey ki
3805 metrekarelik arsayý satmak için
onay verdiler... Hayýrlý olsun...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Yer Ýmleri