Ben çaldım ben söyledim......buda güzel..... Yakında kokusunu duyan çöker
Ben çaldım ben söyledim......buda güzel..... Yakında kokusunu duyan çöker
Bizim menkul kıymetler 2.5 milyon lotu neden aldı acaba
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
Kağıdın direnci 2,50 cümle alem biliyor. Gene cümle alem bedelliden gelen 83 milyonu, satacağı binadan gelen parayı yeni şirket alımlarında kullancağını.
Resmi olarak kpa ilettiği satın alma veya yeni yatırımlar diyelim ilk ikisini açıklaması için geri sayım başladı. Kimya sektörüne yapacağı yatırımları merakla bekliyoruZ.
Bedelli yaparken paraları borç kapatmakta değil yeni şirket yatırımında kullanacağını belirtmişti. Birinci ay içerisinde 1 , ikinci ay içerisinde 1 olmak üzere Nisan sonuna kadar iki yatırımını açıklamasını heyecanla bekliyoruz.
Saygılarımla.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir
Ilk kap haberi düştü
plastik sektöründe faaliyet gösterecek firma kuruluyor
hayırlısı olsun
Pandemi ilk günlerinde sıvı sabunlar karaborsaya düşmüştü hepimiz hatırlarız. Sebebi de sıvı sabun pompasının ithal ürün olmasından dolayı ithalatında yaşanan sıkıntılardı. İlk yatırıM tam da nokta atışı. Milya plastik diye internette araştırın bakalım ne çıkıyor? Sıvı sabun pompasını Türkiye de ilk ve en büyük kapasite ile üreten firmayla ortaklığa giriyor .
Güzel haber değil mi?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir . 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir . Bu yazılanları kesinlikle alım veya satım tavsiyesi olarak kullanmayın. Her yatırımcı kendi kararından kenfi sorumludur
Blanço boktan geldi
ama dün yabancı alımı vardı senette desene biraz daha bekleriz
ama bugün neydi o öyle tavandan düşmek...
Tahtacısı beş para etmez
Şirketi, şirketleri yöneteme zarar ettir, bedelli yap, sonra yaptığın işten tamamen farklı bir alana yatırım yap oh ne alaa. Bizde hisseleri kapışalım.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri