Geçen yılın 2. çeyreğine göre -%44 düşmüş. Yarın -7 yâda-8 kurtarırsak ne mutlu
Galaxy S8+
Geçen yılın 2. çeyreğine göre -%44 düşmüş. Yarın -7 yâda-8 kurtarırsak ne mutlu
Galaxy S8+
DGGYO Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11701327 Yıllık Değ%:-44
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Satalım değil keşke almasaydım hdfgs avgyo bide bundan tokat yersem borsayı birakacam
Galaxy S8+
3.94 e kadar çıkarıp boşaltmalarının sebebi... daha önceden bilançoyu bilmeleri... borsamız bu kadar şeffaf iste....
Hiç takas oranına baktınız mı ? Doğuş holding yüzde kaçına sahip ? Ne boşaltmasından bahsediyorsunuz ? Adamlarla çiti bile baş edemiyor. Yabancıları dövdüler ve bıktırdılar uzun zamandır. Hayrına değildir herhalde. İsteseler yarın önce tavan yapıştırır , öbür gün ise tabandan açarlar. Neyin bilançosu , neyin kafasını yaşıyorsunuz ?
https://youtu.be/7RMQksXpQSk
Hepimize gelsin bu şarkı spek amcadan. Seviyoruz kendisini. Bi ara hep lot ile 31 yapıyordu. İki gündür yüzdeyle yapıyor aynısını. Çok ince ve esprili.
Tatildeydim. Yeni döndüm. Vermemi bekliyorsanız çok beklersiniz. Benim zaten kotun falan yok. Oğluma devrettim hepsini. Öyle sözüm vardı kendisine çünkü.
Üniversiteye gidince satacakmış. Kendisi öyle diyor. Bu sene ilkokul biri bitirdi. Sen say hesapla işte satacağı yılı. Tabii arada sınıfta falan kalmazsa kerata![]()
Yer İmleri