git gide kuvvetlenen bi mum direnci var sanki.
tepkilerdeki ani sönme yada direnç göstermeme niyetinden çok kademe kademe kuvvetlenerek gidiyor.
haftalýkta da yeþil kapanýþý gelecek gibi..
git gide kuvvetlenen bi mum direnci var sanki.
tepkilerdeki ani sönme yada direnç göstermeme niyetinden çok kademe kademe kuvvetlenerek gidiyor.
haftalýkta da yeþil kapanýþý gelecek gibi..
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
bir halt olacaðý yok.
[QUOTE=izmirli_hoca;2826979]Aynen, bir arkadaþýmýn dolarlarýný 3,86 dan allem edip kallem edip sattýrýp % 11. küsur ile 1 seneliðine baðlama baþarýsýný, defalarca telefon görüþmesi ise temin eden bir kurum daha var..Adý mahfuz ama kara listede..
Bu bankacý bir daha arasa ona bu iþi terk etmesini söyleyin dostum. Ýnsan bilmediði iþi yapmamalý...
5 yýldýr TEB ile çalýþýrým. Hiç aramamýþlardý, Bu sabah TEB yatýrýmdan aradýlar. Hiç hisse senedi alýþ-satýþý yapýp yapmadýðýmý sordular. Ben de henüz akýl saðlýðýmýn yerinde olduðunu söyledim. Þu anda hangi yatýrýmda olduðumu felan sormaya baþlayýnca '' kýzým hayýrdýr, benimle nikah mý kýyacaksýn, sana ne benim paramdan, sen teklifini yap karar bana ait '' dedim.
Demek ki borsada yýkýlacak küçük yatýrýmcý aranýyor.
Buda yeni modamý bizi hiç arayýp soran yok.
madde 1: yerim onlarýn raporlarýný.
madde 2: eðer çok biliyorlarsa bana dolarda %15 faiz verecekleri bir tahvil çýkarsýnlar, sigorta olarak da yeterli büyüklükte varlýklarý ipotek etsinler, ben de onlarýn tahviline yatýrým yapayým.
madde 3: eðer madde 2'yi uygulayamýyorlarsa çenelerini kapatýp raporlarýný münasip yerlerine saklasýnlar, çünkü laf ucuzdur (talk is cheap).
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri