Bugün aðzým açýk Sn.Bahçelinin meclis konuþmasýný dinledim. Evde , sokakta, kahvehanede hepimizin dillendirdiði konularý þahane bir uslupla özetledi. Her þey iyi güzel, tespitler ve konuþmalar tamam fakat uygulama tam tersi. Problemde burada.
Beni ilgilendiren bölümü ise piyasaya etkisi. Bu konuþmayý dinledikten sonra asla dövizimden vazgeçmem.
Londra swap kanalýnýn da halen kapalý olduðunu ekleyelim. Mb bünyesinde döviz karþýlýðý tl swap piyasasý açarak iþi götürüyorlar. Seçimlere kadar da böyle gidecek gibi.. buradaki sýkýntý ise kur riskinin mb tarafýndan üstlenilmesi. Yani mevcut cephaneye bir yük de bu kanaldan biniyor..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dolar tl tam canlancak bu sefer global risk on basliyor
Dolara globalde çakýyorlar.
Her zaman diyorum rte olmasa 3 un üstünde kalmakta bile zorlanirdi dolar
Beyler bayanlar bu özel þirket anketi deðil, gelenler memur, devlet için yapýlýyor anket, kimlik ve izin belgesi gösteriyorlar, konuyla ilgili kanun var, ya kabul edersiniz ve anketi yaparlar ya da cezayý ödersiniz.
Birkaç yýl önce benim kapýma da geldiler ve yaptýlar.
Gelenlere de kýzmayýn, onlar da emir kulu, kafalarýna göre kapý çalmýyorlar onlara gidecekleri yer veriliyor ya o haneye o anketi yapacak ya da ceza kesilecek, deðiþtireyim baþkasýna yapayým deme yetkisi yok.
Yer Ýmleri