5,20 VE 5 bekleyenleri sanki terse yatýracak gibi duruyor
5,20 VE 5 bekleyenleri sanki terse yatýracak gibi duruyor
[QUOTE=erman07;2848235]5,20 VE 5 bekleyenleri sanki terse yatýracak gibi duruyor[/QU onlar kýþ uykusuna yattýlar
vay be,ben dahil 4 üye
bulgaristan vatandaþlarý ilaç ihtiyaçlarýný gelip edirneden temin ediyorlarmýþ,gerekçeleride türkiyedeki fiyatlarýn yarý,yarýya daha ucuz olmasýymýþ, buradan þunu anladýmki döviz fiyatlarýnýn önü daha epey açýk, doðrumu düþünmekteyim fikirlerinizi paylaþmanýzý bekliyorum
Belki de ilaç fiyatlarý düþük olabilir. Hükümet, ilaç fiyatlarýnda "güncelleme" yapmak için yýl baþýný veya ara seçimleri bekliyor olabilir. BIS'in reel kur endeksi (son veri, Eylül 2018) aþaðýda. 1994 dibini test etmesi de mümkün, veya bu kadar deval yeterli de diyebilir. Karar vermek zor, yazý tura atmak gerekir.Reel kur endeksinden baðýmsýz olarak, seçim propangandasý için bir kur paniði olmasýný bekliyorum; Þubat gibi uygun görünüyor. Son olarak hükümet, ara seçimlere girerken ekonomiyi canlandýrmak için para basarsa, ilave bir deval ihtiyacý doðabilir - takip etmek lazým.
https://stats.bis.org/statx/srs/tser...201809&i=57.16
5.40-5.50 arasý sýkýþmasý sanýrým kýracaðý yönün sinyali.. %70 tl deyim ve parçalý alým kararýmý buradan full dolara geçerek sonlandýrsam mý diye düþünüyorum..
Kendim sanayici olduðumdan üretici kesimini çok iyi biliyorum veþu kadarýný söyleyeceðim ki gördükleriniz olanlarýn %20 si.. üretim þu an durma aþamasýnda tüm sektörlerde..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri