Originally Posted by bonocu78 Yazýyý Oku
Bu yýlanoðlu 5,00 net görmeden rahat etmeyecek gibi.Her dakika beklentileri deðiþtiren dönek çakma ekonomistler gibi olacak ama ilk alým seviyemi 5,10dan 5,00e çektim....Zaten dolar yükselirken bize giriyordu en azýndan düþerken de girmesin.....
üstadým ,sonra arkasýndan seyretmeyide hesaba katmak gerekir.
Aslýnda biz millet olarak birþeyin yükselirken peþinden koþarýz düþerken almayýz bakýn yarýn yükseliþe geçsin millet üþüþür. 6 lardan 7 lerden alan adam buralardan almaz bu iþ böyle iþte...
Þakkadana 5,13 de geldi.
5.1349 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yeni zamlar için 5.,08 den 6,22 ye kadar teknik düzeltme zaman hedefi þubat sonu olarak hedef gözetiyorum.. Devlete para lazým.. Onun için vergi lazým.. Zorunlu tüketim harcamalarý dýþýnda para toplayabilecekleri alan kalmadý.. Zam lazým.. Zam için bahane lazým yeni yýlda.. Özel sektörün 250 300 milyar borcu varsa yandaþlarýn en az 5 katý dolarý var 2010 q kadar istifledikleri..o konuda sýkýntýlarý olmaz Bi talimata bakar
2025 2026 gibi imf dolarýna geçilince ülkelerin borcunun yüzde 35 40 civarý buhar olucak.. Aslýnda ben devletin yerinde olsam þubattan sonra 6 liralardan hazine ihalesiyle dolara dayalý borçlanabildiðim kadar borçlanýrým..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri