-

Originally Posted by
Sugosu82
% 30 dolar % 70 tl deyim.
tl nin % 50 sini de 32 gunluk ocak basi vadeli bagladim..
simdi soruma gelince :
% 20 elimde ki cash i aralik icinde parca parca dolara gececegim.
% 50 kisimi ise ocak 15 ine dek dolar yapmayi planliyorum kisa sure icerisinde..
Tum millet secimden sonra dolarin fisekleyecegine,veya ekonominin cokup bir sekilde dovizin hareketlenecegine kesin gozu ile bakiyor..E bunu bilenler de illa mart ayini beklemez diye dusunuyorum doviz almak icin..
--
sizce bu hareket mantikli mi ?
Bende tl deyim. 31 aralık bağladım. 31 aralıkta ful dolardayım. Aynı düşğncedeyim. Kuyruğa girmemek lazım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
hayatgusel
Bende tl deyim. 31 aralık bağladım. 31 aralıkta ful dolardayım. Aynı düşğncedeyim. Kuyruğa girmemek lazım
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En basiti şu an dolar 50 kuruş artsa hiçbirimiz dolar filan alamayız korkudan. Bu yüzden ciddi hareketten önce dövize geçmek en mantıklısı geliyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
İyide ağalar Doların geleceği ABD ile ilişkilerin bozulmamasına bağlı. Öyle borsadan devşirme simsarlar ile doları şhortlayarak düşürürsen ve baskılarsan bir gün dolar bir fırlar dolar şhortlayan elemanlarınızı darmadağın eder. ABD ile ilişkiler bozulmasın diyede Suriyede PYD terör örgütü üzerinden yedikleri naneler de görmezden gelinmemeli.
-
hemen fişeklemez çünkü operasyon yemiş hisse tahtasi gibi duruyo grafikisi...3-5 yil hamallik yaptirabilir,dikkatli olnak lazım
anca kademeli alima devam edilebilir.
5.10 dan bi party daha almayi planliyorum
gelirse
-
Dövizin bugünkü hareketini faizime dokunma uyarısı olarak değerlendiriyorum.
-

Originally Posted by
colkutupayısı
Müthiş bir trol ağı kurmuşlar. sosyal medya başta olmak üzere bölge bölge il il maaşlı elemanlarla kadrolaşmışlar...
en mallarını da buraya gönderiyorlar anlaşılan.
-
Dolarda alışa ne zaman makas açılsa o gün çıkıyor dün sabah alış 3 krş fark normalde 1 krştan az oluyordu
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Ons 2011 den beri olan sürünüşün sonuna mı geliyor acaba..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri