Dolar dünkü zirvesini geçmedikçe geri çekilme yapar. Geçtiði an ise hýzlýca 5.60-70 arasýný hedefler. YTD.
Dolar dünkü zirvesini geçmedikçe geri çekilme yapar. Geçtiði an ise hýzlýca 5.60-70 arasýný hedefler. YTD.
sizin eve enflasyon hiç uðramýyor o zaman
son zamanlarda marketler ve hükümet anlaþarak memurun emeklinin çalýþanýn maaþlarýna yapýlacak zammý aþaða çekme çabalarýný ibretle izliyorum.
camekanýna enflasyonla topluca mücadele ediyoruz amblemini yapýþtýranlar aslýnda memurun iþçinin emeklinin yýlbaþýnda maaþýna yapýlacak zammý 2 puana aþaðý çekme savþlarýdýr.
dün mb baþkaný bile geçici vergi indirimlerinin etkisiyle enflasyon gevþedi diyor. ocakta bu indirimlerin hepsi bindirim oalrak geri gelecek olan memura emekliye yapýlacak %2 fazla zammýn yapýlmamasý oalcak.
bir halt olacaðý yok.
Dün seyyar satýcýdan ceviz aldýk 8 de 7 çürük çýktý .
Þerefsiz satýcý çürük malý kakaladý .
En iyisi marketten almak en azýndan muhatabýn var
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
o zaman napmak lazým..
yeterince stokladýðým þeyler var.. 2019'da kendi payýma alýþveriþi kýstýkça kýsýcam zaten(dayanýksýz gýda hariç), keþke herkes öyle yapsa.. hani o çok güvendikleri iç tüketim yavaþlasa...
o market sahipleride raflarý, kasalarý kemirse.. 2019 onlara kabus olsa... üç kuruþ zammýmýza göz koyana yapýlmasý elzem...
Asgari ücret hesaplamalarýnda da gelecek senenin enflasyon hedefi gösterilerek yapýlacak görüþmelerde, kasým enflasyon oraný çok daha önemli. Çünkü düþürüyoruz ve hedefi tutturacaðýz diyerek iþ verenin elini hafifletmeye çalýþacaklar. Enflasyonla topyekün mücadeleye destek olayý bundan kaynaklanýyor. Yep teki %15,9 oranýný geçmek istemeyecekler. 1856 tl net vermeye çalýþacaklar. Haaa anketler olumsuza dönerse (B planý hazýr) yukarýdan bir ses: Ben iþçimi ezdirmem 2000 altý olmasýn, gerekli çalýþmalarý biran evvel yapýn ve uygulayýn diyerek büyük bir kahramanlýk örneði sergilenecektir. Tabi bunun diyeti hazineye yansýtýlacaktýr. Artýk gelir vergisini mi düþürürler, AGÝ ler mi yükselir bilemem ama bütçeyi bozacaktýr. Ve Dolarda daha da yükseliþ kaçýnýlmaz olacaktýr...
YTD
Gereksiz alýþveriþ yapmayýn...Israf etmeyin...Eskilerinizi (daha önce aldýklarýnýzý) deðerlendirin, giyin, kullanýn...
Winter is coming !!!
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 05-12-2018 saat: 09:56.
Yer Ýmleri