Dostum mevcut hükümet o kadar çok bedelli çýkardýki toplumun askerlik ve askerlik müessesine saygýsý sevgisi kalmadý. Askerlik peygamber ocagý degil GARÝBAN OCAÐI oldu.
Dediklerine kýsmen katýlýyorum savaþ çýkarsa tüfeksesini bile hayatýnda duymamýþ belli yapan devlet millet sevgisi olmayan çok kiþi savaþtan kaçar
Ama bunun en büyük sorumlusu mevcut hükümet ve muhalefet
Haklýsýnýz sn elektrik ben de dolardayým ama bakmayýn siz dolar arttýkça içim kan aðlýyor.Bakmayýn siz bu münafýk muhalif forumdaþlara.Ben çoðunun ya irlandadan ya yunanistandan yazan fake hesap olduðuna inanýyorum.Ya vatan elden gidiyor bunlar yok dolarda, yok altýnda, yok sarayda, yok yandaþ müteahitlerde,muhalif aklý iþte.Bence de bu kutsal savaþ ihmale gelmez.Hele reis martda belediyeleri de bahçeli ile beraber þeetsin gerisi kolay.Vatan iþgale uðrarmý ki marta kadar ne dersiniz ,hayýr ona göre oyumuzu atalým safýmýzý belirleyelim.Ben az biþi geçim sýkýntýsý þeettiðimden muhalif partilere oy vermeyi düþünüyordum ama durum dediðiniz kadar ciddi ve acilse elbet oylarýmýz ya mhp ya akp tabi ,baþka partiler bu konularý þeedemez.Hayýrlýsý artýk martý da þeedelim de sonrasýný görceðiz zaten milletçe.Saygýlar hürmetler efendim.Bizim konulara vakýf olmamýzý saðladýnýz saðolun varolun.
Ne haklýsýn hemde ne haklý alantrik amca, gonyalý kamyoncular bak kabýz olmuþlar çok yemekden mutluluklarýný bildiriyorlar..(not çok yemekden kabiz olan amca hökümetimizin muhteþem saðlýk devrimi sayesinde hastaneye gidip,hiç sýra beklemeden lavman yaptýrabilir. varmý böyle hizmet)
https://www.facebook.com/watch/?v=527169191135598
1 tane oyunuz var...memnuniyetinizi ve memnuniyetsizliðinizi gösterebileceðiniz önünüzdeki sandýkta...sonra aðlaþmayýn buralarda...
Efendim bak bu olmadý iþte,nedenmi ?? þindik benim bir kedim var,yazýn geldi bahçeye daha yavruyken, kedi deðil musti maþallah,ýhh etmez,toparlak yap,her yerini mýncýkla ses çýkarmaz, mazlum,uslu sanki kedigillerden deðilde koyungillerden..Bu kediyle dost oldum,yazýn haným ve oðlan kaçtý tatile (efendim haným dohtor minneti yok benim gibi çulsuza,kafasý estikce gezer bizde evi bekleriz,para kazanma derdine düþeriz) ben kaldýmmý yalýnýz kediyle ,cep delik çepken delik ,makarna yerim kediyle paylaþýrým,ekmek-zeytin yaparým kediyle paylaþýrým, bizim gariban oldumu ekmek-pilav-makarnacý,ciddi hayvanda benim fýkaralýðýmý paylaþdý dolayýsý ile efendim kedilerinizide fýkaralýða,kanaatkarlýða alýþtýrýnýz,ekmek,makarna,pilav üçlüsü vazgeçilmez triodur ( not kedimin garibanlýðýna dayanamayan bir komþu iki büyük torba kedi mamasýný hibe etti,þimdi ben muhteþem trioya devam kedim mamaya )
Yer Ýmleri