-

Originally Posted by
ayhan53
necati doğrudada varmış aynısından

buradaki sorun kişilerden ziyade sözcü gazetesine çökebilmek..
-
hüseyin gülerce de yok mu şimdi. rte de , i.melih de , b.arınç da , b. tospa da???
-
-

Originally Posted by
rxpu
Bir mudi bankadan 10.000 usd karşılığı altını fiziki olarak çektiğinde var olan para çarpanı ile kayıtlı parasal sistemde 35-40.000 Usd para azalmış oluyor. O nedenle çok fazla fiziki altın çeken olursa devlet kızmaya başlayabilir.
Hııı diyebilir.
Tam tersi olarak bankaya yastık altından yatırılan her 10.000 usd parasal tabanı 35-40 bin usd kadar genişletiyor olabilir.
Devlet te bu duruma gülücükle ve sevinçle karşılık verecektir.

Hocam onun için en iyisi hiç bankalara bulaşmayacan altında dolar fiziki olacak benim kasaya koydum..
-

Originally Posted by
cevdet _060
Hocam onun için en iyisi hiç bankalara bulaşmayacan altında dolar fiziki olacak benim kasaya koydum..
Evet zaten altın elindeyse bankaya hiç yatırmamışsın demektir, bu da aslında altını bankadan yastık altına çekemeyeceğin anlamına gelir. Yani devleti ne kızdırdın ne sevindirdin. En doğru denge belki de.
-
aparayı izliyorum (zaten başka kanal izlemem) BİST30 hisseleri yükselişte diyor,sol altta ise BİST30 -1.38 yazıyor,, ya intihar edesim geliyor bu adamlar bizi yönetiyor milletimde % 52 veriyor
-
Kılıçtaroğlu 01 Ocak 2019 dan itibaren CHP li belediyelerde asgari ücret net 2.200 TL olacak deyip açık artırmanın alt sınırını koydu. Hadi bakalım asgari ücreti bu seviyenin altında ilan edin de görelim
-
Dolar bu akbrokerleri bacağından tavana asacak ve akkoyunların nefesi düşürmeye yetmeyecek. Tüm Türkiye Akkoyunların melemeleriyle yankılanacak. yzaın bunu bir kenara.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri