En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Þimdi de trump tokatladý ne cektin be dolar bi fed bi trump cakiyor.
Neydi formulumuz
Fed trump duyunca dolar duser
Rte akp duyunca dolar yukselir.
Bu fed e kalsa dolar 3 un uzerini goremezdi.
Bunu iki yil once dediðimizde zirliyordu cok kisi fed abicim ya 10 yilliklar var ya simdi hizaya geldiler
Dedim ya...
Popülerden hoþlanmam...
Yukarýda gene laf sokuþturduðunuz tatsýz olaya gelince....
Avukat olduðunu iddia eden birisi burada alenen "benim kirada bir dairem var. Vergi vermiyorum. Hadi alsýnlar" mealinde yazýnca, biz de hem mesleki hem de genel çizgim itibariyle "yaptýðý iþin hýrsýzlýk" olduðunu ifade ettik. Vergi gelirinin hepimizi ilgilendirdiði düþünülecek olursa yasalarla da yanlýþlýðý belirlenmiþ bu fiile, bu baþlýktaki bazý arkadaþlarýn da hak verdikleri gibi bu nitelemeyi yaptýk.
Bu tartýþmada beni deðil de onun tarafýný seçmeniz nasýl bir "hakem" olduðunuz hakkýnda yeterli fikir veriyor.
Neyse...
Benim derdim bu forumdan muhtar falan seçilmek deðil.
Bildiðim doðrularý, kimi incitirse incitsin, eðmeden bükmeden yazarým, yazacaðým da...
Vasat, popülizm, ortaya karýþýk, bir derisine bir kasnaðýna bize uygun deðil.
Karþýlýðýný da küfür olarak, taþ olarak, laf olarak alacaðýz doðal olarak.
Üzse de, baþka yolu da yok.
Ýki yýl öncesine bakýyorum dolar 3,52,bugün 5,37
Sen þimdi bunca artýþýndan sonra nasýl kendine paye biçiyorsun anlamýyorum?
%52 yükseliþin hepsi içerden mi kaynaklýnýyor?
Senin tezine göre Fed de þahin olsa dolar 15 tl mi olacaktý ülkemizde?
Ne zaman sen böyle yazsan meþhur fýkra gelir aklýma
Bilirsin
Horoza sormuþlar tavuk mu yumurtadan ,yumurtamý tavukdan diye
Ben basar geçerim gerisine karýþmam diye
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
%95 i rte yuzunden fed etkisi 0 a yakin
Yine tepeye gidecek yine siyasi krizlerle
Burda fed zirlayan olursa bu sefer sopa yer
Hic bir fon 0.25 faiz icin tr gibi muazzam volatil kazançlarýn oldugu ulkeden kacmaz.
Kabul edin kandirildiniz.
Rte oyle isler hatalar yapiyor ki hepsini kacirdi burdan inanilir gibi degil
Sn. Tengri'ye burasý siyasi bir platform deðil..bunlarýn cevabý burda verilmez..ben dolarýn bu op. Bazý belýrsýzlýkrýn acýða çýkmasýyla..fiyatta oynaklýk olmayacaðý acýsýndan alýntýladým..yergi konusuna gelýnce tabiki..burasý Özgür býr ortam saygý cerçevesýnde nýye olmasýn..bazý kufurbaz akýl saglýklarýný yitýrmýs býrkac manýk dýþýnda..tüm arkadaslar. Zaten yazýyorlar..inþallah..
Yer Ýmleri