Fed onu yapacak vatanina donecek oyle yapacak 10 yillik 10 olcak dolar kalmayacak hicbir ulkede fln da fisman da.
Yillarca zirladilar ... olmaz diyen kimdi .. bendim.
Simdi o iddia edenler kaldimi ortada hepsi tuydu
Dolar tl cift haneyi dahi gorecek
Fed sahin güvercin koyun fln.. hikaye bunlar
Vasat ,populizm,ortaya karýþýk,bir derisine bir kasnaðýna yazan arkadaþlar hop size diyorum bora bey öyle yazmýyor siz de öyle yazmayý býrakýn çýkýn ortaya yazýn açýk açýk iþte.Laf sokuþturduðumu iddia ettiðiniz konuda çok þey yazardým da yazacaðým þeylerin muhataplarý ya forumda deðil ya da konuya girmek istemiyorlar.(bu arada siz bir þey yazarken hep fikir beyan ediyorsunuz ,ben laf sokuþturuyorum di mi ,hayýr kavramlar belli olsun tartýþýrken diye yazýyorum)Zaten küllenmiþ bir tartýþma.Benim sadece nýckým hakem yoksa tarafým hep belli.Uslubum genelde pek kýrýcý olmasýn diye özen gösteririm . Yazýlarýmdan belli oluyordur diye düþünüyorum ama anlamayanlar için gene yazayým siyasi görüþ olarak muhalif bir insaným,ekonomik görüþlerim kýsaca bizim ekonomi için kullandýðým mokoko kelimesiyle özetlenebilir.Özel konularda ise neyi doðru bulduðumu hep yazdým genelde hiç sen de haklýsýn sen de haklýsýn demedim.
Ne kadar terörist varsa temizlenmesini çok istiyorum. Amma velakin doðru zaman mý doðru yer mi tartýþýlýr. Trump deðil Pentagon ne diyor ona bakmak lazým. Ýnþallah karizmayý çizdirecek terso bir durumla karþýlaþmayýz Fýrat Doðusunda. Yaz aylarýnda Rusya ve Suriye bir denedi de. Sonucu iyi olmadý. Ha vakti gelecek o itlerle baþ baþa kalacaðýz elbet. Belki de vakit gerekli önlemleri alýp soteye yatma vaktidir. Sonu iyi olur Ýnþallah.
Sn bigmaster farkettiniz mi altýn hafiften gidiyor.Hareket baþladý mý ne.
Valla þimdiye kadar öyle oldu haklýsýnýz.Ama altýn topiðinde bir arkadaþ yazmýþ .Fýnancýal timesde bir analist, bir haber gazetenin 13. sayfasýndayken para eder manþete çýkarsa vakit çok geçtir diye.Zaten herkes altýn coþtu þu bu demeye baþladýðýnda geç kalmýþ olabiliriz.Þimdilik umut etmekten baþka çare yok,bekliyoruz pusuda))))))))
Yer Ýmleri