Misal emlak,Ben 4 yýl önceden emlakta göçüþü biliyordum,geçen yýl istanbuldaki evi satýlýða çýkardým satamadým,geç kaldým, göçüþe yakalandýk valla.Mecburen 400 binlik evi 1000 liradan kiraya verdik gitti.Resmen 5 ay hiç alýcý çýkmadý.
Misal emlak,Ben 4 yýl önceden emlakta göçüþü biliyordum,geçen yýl istanbuldaki evi satýlýða çýkardým satamadým,geç kaldým, göçüþe yakalandýk valla.Mecburen 400 binlik evi 1000 liradan kiraya verdik gitti.Resmen 5 ay hiç alýcý çýkmadý.
tam 7 aydýr satýlýk ev 40.000 tl indirime gittim halen arayan soran yok neredeyse
bir halt olacaðý yok.
bigmaster denen arkadaþ kasým sonu ya da en geç aralýk 15 gibi altýnda 1400 dolar iddia ediyordu
dedim ki olursa bütün sünnet altýnlarýmý veririm, hatta saymaya baþla fazla mý bari diye dalga geçmiþti
fed kararý öncesi böyle bir beklentin varsa kendine master deyip te pek bir þey bilmiyosundur..
DIÞÝÞLERÝ BAKANI ÇAVUÞOÐLU: ABD FETÖ ÝLE ÝLGÝLÝ 15 EYALETTE ÇALIÞMA BAÞLATTI-
ya bu adam Abd’nin Dýþiþleri bakaný mý? Adamlarýn dili yok mu? Onlardan ses çýkmýyor , bizimkiler zýrt pýrt fetö
Yani cidden komik bir hal almaya baþladý.Pompeo, çavuþoðlu ile telefon görüþmesi yapar, hemen internet haber sitelerinde boy boy ilanlar, rte-trump ile göz göze gelir gene aynýsý, hemen piyasaya lanse edilir.Ýnsanlarý kandýrýn , yalan söyleyin bol bol
Ýþiniz gücünüz gündem deðiþtirme.Seçime kadar nekadar oy toplarsanýz kar hesabý !
Yer Ýmleri