-
açıklamaya 36 saat kala fed faiz artırım tahminlerinde geçen haftaya göre düşüş var.
Prob.jpg
-
-
Ankara'da meydana gelen tren kazasıyla ilgili tutuklanan TCDD çalışanı: Daha önce S makas işleyişini görmedim, eğitimini de almadım. Servis müdür yardımcısına makasın kontrolünü bilmediğimi söyledim. O da bana 'S makasa değil, öbür makaslara bakarsın' dedi
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...ani-tutuklandi
-
-

Originally Posted by
sadecegrafik
İstanbullu arkadaşların anlattıklarına göre çekici ve otopark ücreti peşinde koşan bir vakıf.
-

Originally Posted by
supheci_kimse
Geçmiş yıllarda PETUN, PNSUT gibi iştiraklerinin finansal raporlarındaki dipnotlardan Holding'in borçlarına iştiraklerin kefil olduğunu hatırlıyorum. Kefil oldukları borçlar nedeniyle iştirakleri olumsuz etkilenebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
-
Deniz 43 Alıntı...
Perakende satış hacmi bir önceki yılın aynı ayına göre %7,5 azaldı
Takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2018 yılı Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %7,5 azaldı. Aynı ayda gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %12,1, otomotiv yakıtı satışları %7,6 azalırken, gıda, içecek ve tütün satışları %1,6 arttı.
Perakende satış hacmi bir önceki aya göre %2,6 azaldı
Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2018 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre %2,6 azaldı. Aynı ayda gıda, içecek ve tütün satışları %2,1, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) %3,2, otomotiv yakıtı satışları %1,6 azaldı
-
Hakem abey altınlarına iyi bak gram iyi duruyor fiziki al yalnız bankalar zorda....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri