-
TL. Güçlü...devam...insallah...
-
-
Son dakika... trump in fed e mudaheleleri yuzunden sinirlenen bir vatandas intihar etmek icin catiya cikti
Vatandas fed in bagimsiz oldugunu soyleyip isyan ediyor.
Vatandas in kimliginin enki olduğu açıklandı
-

Originally Posted by
sadecegrafik

Originally Posted by
RUZE
İstanbullu arkadaşların anlattıklarına göre çekici ve otopark ücreti peşinde koşan bir vakıf.
Benim de başıma geldi. Park yasağı olmayan ve yüzlerce arabanın olduğu bir yerden arabamı çektiler geçen hafta. Açıklama da yapmıyorlar. Sanırım kendilerine bir tahsilat hedefi verildi.
-
Aynısı bana oldu. Araba çekmek milli ekonomiye kaynak. Trafiği aksatmayan zaten trafik yoktu pazar günü saat 4 te kızılay da 10 dakika içinde aldılar. Hem ceza hem çekici ücreti verdim. Hemde arabanın yanına gelmiştim. Haram içinde yüzen o iblislere haram zehir zıkkım olsun. Onları savunanlara da taaaaa.
-

Originally Posted by
chinawhite
Trump aklı sıra akıllı gözükmeye çalışıyor, faiz arttırımı olacağı zaten belli halen dediği laflara bak.
trump seçilmeden önce yellen ablaya, faizleri suni olarak düşük tutuyorsunuz diye bağırıyordu..
-

Originally Posted by
unsal
TL. Güçlü...devam...insallah...
cehaletine hayranım :D
-
Trump taktiği RTE ye benziyor amaçlar farklı ama.
Zaten faiz artışı kesin gibi ama halen ‘umarım faizler artırarak hata yapmazlar’ diyor , Rte ise MB faiz artıracağı bilgisine sahipken çıkıyor 1 gün önceden faiz haramdır diyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri