Dolares kac haftadir yataya bagladilar,ky ye yukleme yaptilarsa kotu cakarlar bence asagi yonlu,sahsi fikrim...
Brent guzel dusuyo buda ulkemizin cari aciginin ilaci...
y.t.degildir..
Biste güzel alýmlar oldu...dunya pýyasalardý düzeliyor..dolar kafasýný kaldýramýyor..balyozu hafýfçe yýyor..sert vurulmuyor..herþey kont.altýnda..öyle 7 olcak 10 olcak dýyenler alayý kaçak..o iþ bitti...insallah...hayýrlýsý..
Neredeyse beni de çarpacaklardý. Dün arabamý Nüfus müdürlüðünün ARKA SOKAÐI'na parkettim. 5 dakikada 1 arabanýn geçtiði bir yer. 10 dakikalýk bir iþim vardý, haným sigara içeceðim diye arabanýn yanýnda kaldý. Ben ayrýldýktan 2 dakika sonra haným aradý, arabayý çekeceklerdi ama ben engel oldum, 5 dakika süre verdiler, tekrar gelecekler dedi. Nüfus müdürlüðündeki þefe rica ederek iþlemimi sýra dýþý yapýp koþturdum. Baþýnda biri olmasa arabayý kaþla göz arasýnda çekeceklerdi. Bilmiyorum iþini bu kadar dakik ve çevik yapan baþka bir kamu kuruluþu var mýdýr? Buradan anlyoruz ki bu kuruluþun arkasýnda saðlam bir rant zinciri var, yetkililerinde nemalandýðý çok açýk.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
buralar da bugünlerde iyi trol yaptý. dolarý zýplatýp satanlar indirip yine almak istiyorlar galiba ki bu trolleri buralara salmýþlar...
ama yok trol kardeþim o amcalara selam söyle, de ki dolarlarýný satmýyorlarmýþ, 15-20 lira civarýna gelsin düþünürlermiþ, dolarý düþük tutan faiz lobisini de çok seviyorlarmýþ, ucuzundan istiflemeye devam ediyorlarmýþ. hadi bakalým bay bay...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet, trafik cezalarý ile ilgili de benzer þeyler duyuyorum. Sanýrým cezalarda bu seneki bütçe hedefi epey yüksek tutuldu. Ayrýca kredi kartý ile ödeyebilir miyim diye sordum?. Adam yok dedi. Zira arabayý baðladýklarý için orada kaldýðý süre için de para yazýyorlar. Ödemeyi kolaylaþtýrýcý bir iþleme bu nedenle girmiyorlar.
Ayný þeyi diðer kamu kurumlarýnda da hissediyorum. Bugün ticaret odasýnda bir iþlemim vardý. Dedim ki kredi kartý geçiyor mu?. Geçiyor ama sadece aidat ödemelerinde geçiyor dedi. Almanýz zorunlu olan belge ücretlerinde kredi kartý ile ödeme almýyoruz dedi.![]()
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yeri gelmiþken bir film tavsiyesi yapayým: wild tales https://www.imdb.com/title/tt3011894/
bu filmi daha önce de buradan tavsiye etmiþtim. park cezasý ile ilgili bir hikayesi de var. izleyenler bana teþekkür edecekler![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri