-
forum yönetimine..
forum yönetimi bu troller konusunda bir hataya düşüyor gibi geliyor bana..
evet bu akçomarlar zaman zaman eğlencelik oluyor, durgunluğu kırıyor ve hit sayısına katkıda bulunuyor olabilirler, ve bu da forum sahiplerinin işine geliyor olabilir ancak bunların dolarla alakasız iktidar yalaması söylemlerinden sıkılıp uzaklaşanlar da oluyor başlıktan.
yönetim bu konuda yeni bir yaklaşım sergilemez ise başlık b.ka sarabilir malesef.
-
Şuraya bakın amerikan borsaları her gün yüzde 2 düşüyor,bizim rufailer allem kallem şimdilik dolar ve borsayı hallediyorlar da rufailerin nefesi de bir yere kadar.Sermaye dediğin ne ki bir nevi tavşan durmaz kaçıverir.
-

Originally Posted by
hayatgusel
hocam, o miktardan fazlasına ankara-mithatpaşa şb.'den 3,5% üstü alamadım. acaba yeni giriş mi ve lokasyon neresi? tşk.
-
Buyrun tramp ulkemize geliyor,
Reise biat edecek boyle giderse,
Dolarda ne olur artik bilemem.
http://www.haber7.com/siyaset/haber/...kiyeye-gelecek
y.t.degildir..
-

Originally Posted by
bahad1r
hocam, o miktardan fazlasına ankara-mithatpaşa şb.'den 3,5% üstü alamadım. acaba yeni giriş mi ve lokasyon neresi? tşk.
Yeni giriş için tlfla aldım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yalnız sıkıcı oluyorumdur belki ama ons işine dikkat arkadaşlar.Onsu sn bigmaster ve bir kaç arkadaşla beraber defalarca anlattık,cetvelle anlattık ,gönyeyle anlattık
))))))))) Ons 2019 un flaş yatırım enstrumanı olabilir.
-

Originally Posted by
tavan150
Kimin kime biatı bilinir, eşbaşkanlıktan.
-

Originally Posted by
HAKEM
Yalnız sıkıcı oluyorumdur belki ama ons işine dikkat arkadaşlar.Onsu sn bigmaster ve bir kaç arkadaşla beraber defalarca anlattık,cetvelle anlattık ,gönyeyle anlattık

))))))))) Ons 2019 un flaş yatırım enstrumanı olabilir.
garanti bankasindan ons olarak alamiyoruz degil mi ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri