Twitterda Halil Buhur ve Bülent Sümer ile çok fena toþþak geçmiþler... :-)![]()
https://mobile.twitter.com/bullshsca...93986389274629
Butun uzun vade hisselerinin %50 si buhar oldu arkadaslar .. buhar25 listesi yapacagim
Bir de Sümerlerden kalma Bülent diye bir dümbük vardý piyasada
"ASILSAN da ASILSAN" diye elindeki ........ pazarlýyordu
Heee hee onu diyorum, anladýnýz hepiniz
Þimdi bu konuyu ben anlayamadým araba manuelse pedal sayýsý 3 olmalý,araba demek ki otomatik.E otomatik arabalarda iki ayakla hem gaza bas hem frene araba nasýl gidecek,berat bey tabi bizden iyi bilir de benim bildiðim o araba gidemez,üstelik otomatik arabayý bozdun gitti)))))) Neyse demin bir arkadaþ sormuþ aman ons 1300 de durur falan sanmayýn, bu yýl ons uçacak.
Piri kaptan denen bir pire var
Hemen hepsi amator avanak aldaticisi egitimden komisyondan para tirtiklayan cakallar.
Binlerce kiþiyi dolandiriyorlar zarara sokuyorlar kimse de dur demiyor
Ciyak ciyak agliyorlar twiter da bist dusuyor diye donuna kdr batiklar hisselerde pesindekilerde ayni sekilde
Forum ful pusuda herkes japon karýlarý bekliyor di mi))))))) Ya ben diyorum bu japon erkekleri týrt ,ondan bütün belalar,hem boylarý kýsa ,hem karýlarýný baþýboþ býrakýyorlar, al iþte arbitraj þu bu karýlar canýmýza okuyor
))))
Onlar zate yýllarýn þeyi de
Biz nasý Bi üç maymunu oynuyosak
Onu hiç çözümleyemiyom
Son dönem bu dev bankalarýmýza yurtdýþýndan açýlan sendikasyon larýn miktarýna bakarsak eðer
Bu para gavur için çerez parasý dahi deðil
Çok ufak yani
Ama bizim içinde ufak
Ne kadar yeter valla hesap etsinler iþte
az önce aparayý izliyorum, yandaþ yorumcu ekonomist þöyle diyor, eðer filanca yere kadar düþersek bu bizden kaynaklanmýyor,demekki dünyada sorun var diyor, bu açýklamadan þunu anlýyorumki demekki borsalar çok düþecek ciddi kriz olacak ve þimdiden krizi dýþarý yýkma derdindeler, geçmiþ yazýlarýmda kendi tahminiminde bu yolda olduðunu yazmýþtým
Yer Ýmleri