-

Originally Posted by
HAKEM
Yok anlaşıldı bu gece japon karılardan hayır yok, bari saat 2 de ons açılsa da ons rutin artışına devam edip 1300 üstüne atıp moral şeetse biraz
Menopoza girmişler bu gece [emoji1]
-

Originally Posted by
ayhan53
bende dün aynı taktiği uyguladım ama artık pazar arabası kullanmaya karar verdim
Insaat sektörü krizde olduğu için el arabalarını ucuza alabiliriz belki.
0.98 kredi bile verirler bunun için[emoji2]
-

Originally Posted by
boschyatirim
Hem frene hem gaza basarsa o arada nasıl yürüyecek.
Ikı ayağımız pedalda diyor yaa.
Acaba bisiklet mi sürüyorlar.

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Otomatik değil herhalde araba manuel vites...Debriyaj ve gazdan bahsediyor olmalı...Sadece vites değiştirerek hız ayarlanacak o kadar...Fren yok !!!
Ekonomi yönetimi karışık mesajlar veya betimlemeler kullanmamalı.
Araba kullananlar bilir. İki pedala aynı anda genelde tek bir durumda basılır.
Yavaş devirde giderken veya hızlı yavaşlarken frene basmak istediğimizde.(arabanın stop etmemesi için debriyaj ve frene aynı anda basarız).
Eğer verilmek istenen mesaj bu ise doğru. Ama mesajın verilme şekli çok karışık. Herkes bu söylemi farklı yorumlayabilir veya yorumlamak isteyebilir.
Mesajlar net olmalı.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Otomatik değil herhalde araba manuel vites...Debriyaj ve gazdan bahsediyor olmalı...Sadece vites değiştirerek hız ayarlanacak o kadar...Fren yok !!!
Ikı pedala birden basıyoruz diyor.
Acaba pedalin bir tanesi damperimi kaldırıyor.(bist100)
-
İki birden fazladır...
Pedalı köklüyoruz demek istedi belki de...
Burası önemli tabi...
-

Originally Posted by
boschyatirim
Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
Ben bunu hani yokuşta hem debriyaj hem de gaza basıp (ufak ufak ayar çekerek birine basıp diğerini çekerek ama iki pedalda da ayak olacak şekilde) yavaş yavaş frene basmadan durmadan yedire yedire oynaya oynaya çıkarız ya öyle anladım
-

Originally Posted by
boschyatirim
devamlı vites yükseltmekten debriyajdan ve gazdan ayağımız kalkmıyor o yüzden, yola devam diyor..!!
benim bakanlığım döneminde ilk 15 ekonomi içine giremezsek harakiri yapacağım diyor daha ne desin..?
-
Belkide hem debriyaja hemde gaza basıp debriyajı yakacağız demek istiyordur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri