31 aralýk (yýlbaþý) milli piyango çekiliþinde en büyük ikramiyenin (70 milyon TL nin) kime çýktýðýný ve bu parayý ne yaptýðýný biliyor musunuz ?
31 aralýk (yýlbaþý) milli piyango çekiliþinde en büyük ikramiyenin (70 milyon TL nin) kime çýktýðýný ve bu parayý ne yaptýðýný biliyor musunuz ?
Neden siyasette duzelme mi var ?
Ben mi göremiyorum yolsuzluklar mi bitti ? Baris ortami mi geldi ulkeye ? Hile hurda tam gaz devam ?
Bakin yukarda milli piyango kime cikti diyor
4 aydir susmasi ve 24 faiz buraya kdr etkili oldu
Yeni secim kapida dusman yaratilmali suskunluk biter ;)
Faiz indirilicek populizm lazim secim oncesi
31 mart oncesi 6.5 7 gorursek sasirmam
Tek sartim ; 1 haftadir vob da yabancinin alici olmasi düþündürücü o alimin devam etmemesi lazim
Sadece dýþarýdan saldýrý fikri çok kýsýr bir fikir deðil mi? Mesela siz 1 hafta yemek yemezseniz hiçbir çarþý pazar harcamanýz olmaz,ne dolara ne TL ye ihtiyaç duyarsýnýz. Ýyi de 1 hafta yemedin,2 hafta yemedin diyelim, 1 ay yemezsen açlýktan ölürsün.Bu nedenle belli süre sonra mecbursun gidip para harcayýp yiyecek almaya, o zaman paraya ihtiyacýn olmayacak mý?
Diyelim zengin arkadaþýn var,ona güvenip 1 ay sonra ondan borç alýp açlýktan ölmekten kurtulurum demek de saçma geliyor.Sen 1 ay açken o arkadaþýn nerede? Öyle biri nasýl bir arkadaþ çýkar, varýn hesabýný yapýn.
Þayet,iþin gücün,kazancýn varken,yediklerini azaltýp tasarruf yaparak geçinsen ve bütçeni dengelemiþ olsan,ne zengin arkadaþa ihtiyacýn kalýr ne de açlýktan ölürsün.Ama çarþýya pazara gitmeden aç kalýp bakýn bütçeyi dengeledim demek ne kadar gerçekçi?
Benim olup bitenden anladýðým budur.
Aslýnda mevzu neredeyse 20 senelik mevzu. Bir ara aç kapa artema þeklinde,bir karar verememiþler bir partiyi kapatýyor sonra yeniden açtýrýyorlardý. Sorgulamayan milletin en güzel örneklerinden biri bu konu.Devlet kendi açýsýndan bir tehdit görmediði için mi izin veriyordur,bir tehdit görüp de baðýmsýz karar veremediði için mi izin veriyor,izin verdiði halde neden tehdit olarak gösteriliyor? ahkam kesme uzmaný 80 milyon kiþi bu sorularý sormadýðýna göre bize de " he " diyip geçmek kalýyor.
Aya çýkmak için bugünden zýplamaya baþlamamýz lazým.
https://www.linkedin.com/redir/redir...-article_image
Nihat Genç - Veryansýn Tv'ye abone olalým,
Bu delikanlý adama destek olalým..
https://www.youtube.com/channel/UCLE...0T4WBjntWoUSXw
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...lemde-3100332/
31 marttan sonra bu tür haberler yaðmur gibi yaðacak. .
Yer Ýmleri