Soðan bu iktidarýn kabusu olacak. Aðustos 15 e kadar soðanda fiyat yukarý. Nisan 20 gibi çýkan yazlýk soðan ekim alaný Adana hatay sular altýnda rekolte düþecek. Hayat pahalandýkça zatý alilerinin yönetimi sorgulanýyor. Ýthal çare deðil patateste yükseliþte. Temel gýdalar sýkýntý. Birde soðan deðil suvan patates deðil pate anadolu þivesi.
biz küçükkeneyken. annem bize hep suvan aþý ve patetis yemeði yapardý, nerde þimdi yapýcan ancak etli yemekler yiyebiliyoruz![]()
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Derdim büyük, Sizin tespitinizi doðrulamak için yazýyorum. Bu pazar günü 140 kiþilik Kat malikleri genel kurulunda ; yöneticiye 3 bin tl, denetçilere ( 3 kiþi ) ayda 250 tl. teklifi geldiðinde, ben divan baþkanýndan söz alarak '' Sayýn komþularým, bu binada bahçe yok, havuz yok. Kuru bir blokta yöneticiye 3 bin tl. çok fazla. Rant büyük kavga büyük. Ben 5 kuruþ istemiyorum ve her gün burada bulunacaðým, yeter bu soyguna son verelim. Denetçilere para vermeyelim. Gönüllü 2-3 komþu denetlesin '' dediðim halde oylama yapýldý ve 3 bin maaþ isteyen kiþi yönetici seçildi. Bana sadece 12 oy verildi. Demek ki , deveye diken insana seven yaranýyormuþ.
Umutabi nin dediði gibi helak omak için can atan bir toplum olduk. Olan bize de oluyor bu gerzekler yüzünden.
Aslýnda benim yazý yanlýþ anlamaya mahalde vermesin
Özel uni bence çok fena is deðil
90 larda yoktu
Zengin Türklerin amerikada okuyan çocuklarý orda resmen koloni kurmuþlardý
Þimdi bunda ne var dememeli
Ana baba evlat ziyaretine gidince
Ordaki tatlý yaþamýn tadýný aldý ve ev aldý baktý hayat tatlý
Parayi da götürdü
Aslen içi boþta olsa özel uni en azýndan dýþa para kaçýrmama namýna yeðdir
Gerci nerden nire geldik
Abi benim fikirlere fazla itibar etmeyin siz genede
Ben geliþim için eðitim ama onun içinde doðru eðitim taraftariyim
Mesela herkes der biz inþaatta iyiyiz Hayýr efenim inþaat temel üstü on yirmi kat bina demekmidir. Öyle demekse evet ama demekle olmuyo o iþ iþte. iyiyse köprü tünel bunnari da kendin yapican
Mesela köprü tünel bunnari inþaat Müh yapmaz
Esasta bunnarin mimari jeoloji Jeofizik jeodezidir
Tümünde iyi olucan...
Erdoðan: Faiz ve enflasyon düþmüþ ama markette hala sebze meyve fiyatý düþmüyor.
Sn. Erdoðan gerçekten de enflasyon düþünce fiyatlarýn düþeceðini düþünüyor olabilir mi?
Enflasyon düþerse fiyatlardaki artýþ hýzý düþmüyor muydu?!?!?!?!
Enflasyon hala %20'ler civarýnda, yani fiyatlar geçen aylardaki gibi yýllýk ortalama %25'lerde deðil %20'ler seviyesinde artacak. Ama bu seviyelerden yine artmaya devam edecek, yani düþmeyecek!!
(Eksi enflasyon için sözüm meclisten dýþarý)
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri