Trader35 kardeş dediğinizi yaptım ama bende bir şey çıkmadı hata nerede acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Trader35 kardeş dediğinizi yaptım ama bende bir şey çıkmadı hata nerede acaba?
Originally Posted by traderteknisyen
Merhaba resimdeki tikleri koyun renko grafik görünecektir.
Ben zaten yapmıştım bir şey çıkmadı oldu ise siz resim atın bakalım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Daha once soylemeyi unutmustum. Biz bu indikatoru Renko yon degisikligini Sorgu'da anlik olarak yakalamak ve repaint yapmamasi nedeniyle kullanmaktayiz.
Daha once soylemeyi unutmustum. Biz bu indikatoru Renko yon degisikligini Sorgu'da anlik olarak yakalamak ve repaint yapmamasi nedeniyle kullanmaktayiz.
Hocam yine olmadı anlamadım neden ..
Yer İmleri