oha 0,98 olmuþ..
ne biçim hisse arkadaþ bu yaw.
sahte kahramanlara selam olsun...
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
endeks 110 bin iken 2 defa 1,11 gördü. Endeks 100 bine gevþerken herkesten önce 0,94 gördü. Endeks tekrar 109 bin sýnýrýna dayandýðý gün 1,03 'ü geçemedi. Fakat dün gelen panik satýþta sanki çok yükselmiþ gibi 3 basamak 0,99 kadar verdiler. Bugün tepki alýmý var iken ise en ufak hareket yok. diye yazýyordum 1,00 aldý. Bu kaðýt borsa düþerken Borsa istanbula kote , çýkarken muz borsasýna
beni utandýrmak için alýyorsa ben utanmaya razýyým ama sonuç gün sonu kapanýþ ve hareketin devamý yoksa saman alevi gibi al sonra 1 ay bekle
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zamanýný bekliyor. Arsa aldým.3 yil beklerim.mrgyo da geberik yatýyordu.ama uyandý.bu da elbet uyanacak.emeklilik fonlarýnda çok az hisse kalmýþ.bu çok güzel bir durum.emanetciden emanetleri geri almak gibi bir þey.benim prensibim, yukselenleri sat ,düþenleri al.primli hisselerimi satýyorum,halkýn içine karisiyorum. 4 ay sonra 5 yasina girecek.grafik için geçerli zaman 5.yeniden deðerlenme derken,*********
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek kar beklentisi ve yeniden deðerlendirme hareketi yakýndýr. ..sabýrla bekliyoruz.
Yer Ýmleri