son 5 mesajýmý tekrar tekrar okuyun Zahmet edip.
Tüm forumlarýmý baþtan okuyun Zahmet edip .
http://www.hisse.net/topluluk/showth...68#post2913168
buna Cevabým:
""
unutmayýn ki BAKARA diye makara paylaþanlarda var.
neyse Konut satmaya koþan koþana þuan..Hayýrlý olsun 2020 þubatta þuan 210-220 TRY olan ALTININ en kötü 450-500try olmamasý için ben bir engel göremiyorum..
BAKIN "deutche BANK iflas ediyor"
DAX çökecek..
SP500 çöküyor..
SIRADA ki kim? XU100 tabii ki..
DOLAR bazýnda 8000bekliyorum..
###################################3333
BU arada "videolarýný izliyorum ^kez büyük ikramiye çIKAN adam"
ikramiye yaramayan ADAM..birde bunlarý izleyip HALEN iþin içinde ALDATMACA olmadýðýný kanýtlayan en UFAK bir KANIT sunamayan
ÝLGÝLÝ MÜDÜRLÜK..var..
HÝLELÝ millet gidip 300tane bilet almak nedir ya?
ben hayatýmda bilet almadým almam da KUMAR haramdýr..
BORSA da haram mý diyeceksiniz EVET haram olduðunu 2018 yazýnda öðrendim..NASIL mý açýp okuyun ..AYET " diyor ki:
#################################
BORSA da belli bankalarý korkutma HAMLEsi yapmadan yükseliþ gördüðümden geçen hafta ben SHORT çektim korkutmaya devam etselerdi..
mesela YKBNK 1,50 1,45 olsaydý alýp trade edecektim.
demek ki Xu100 için önümüzdeki HER yükseliþ mal çýkma fýrsatý..psikolojik algý ile satacaklarýný sanýyorlar..
unutmayýn kademeli ve bir den çok emir ile mal çýkmak onlarý EN ÇOK sinir eden OLGUDUR..
yani hisse niz örneðin 1 try 1,01 kaldýrýlýnca siz 1,02 ye 10tane emir yollamanýz gerekli..
##########################
buna yanýtým"
"
altýn için düþüþ olmasý ZOR dipler buralar..ons rallisi baþlarsa ilk hedefi 1650-1750 dolar.
###########
http://www.hisse.net/topluluk/showth...33#post2987833
burada bir hata var...ABD nin para basma yetkisine sahip ailesi zaten bunlar Yaptýklarý BANKNOTE lar SAHTE..trilyonlarý olsa neye YARAR..
ALTIN ALTIN ALTIN...
ve bunlarýn þeytani sistemleri Olan IBAN sisteminden ayrýca MEDYA dan uzak durun...
ve kesinlikle internetinizi BÝNA olarak komþunuzla kullanýn
ÞÝRKETLERÝ siz beslemek zorunda deðilsiniz..
"Cep telefonundaki interneti paylaþmayý ücretli HALE getireceklermiþ"
sanki PAKET Olarak almýyorsunuz..
FATURALARA RESMÝ þikayetler ile itiraz etme vakti..
ben ki eskiden Cüzdanýmda 12 tane kredi KARTI vardý..GERÇEKLERÝ görmeye baþlayýnca dünyanýn HERYERÝNDE geçen bir þey kullanmaya baþladým..
NAKÝT ve ALTIN..bir gün yanýnýza gelen birisi size altýn versem olur mu derse þüphe edin..
unutmayýn ..
IBAN sistemi MERKEZ bankalarýnýn hepsininn yönetimi TEK bir yere baðlýdýr..sende PARA var mý yokmu gördükleri için FAÝZLERÝ ona göre arttýrýp düþürürler..POKER gibi düþünün ELÝNÝZÝ göstermeyin..
çaba harcayýp biraz araþtýrýn..Amerikan MEDYASININ ünlü isimlerinin çekilmiþ ABUK sabuk videolarý var..bir araþtýrýn.
son olarak DOLAR biraz DAHA ralliye baþlamadan beklerse bizde ÇAKILACAZ..
Yer Ýmleri