-
Bera da adese gibi milleti korkuta korkuta operasyon yapa yapa gidecek o yüzden artık bu becerikli Namık ne iş yapar ona bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
adalimali
Bera da adese gibi milleti korkuta korkuta operasyon yapa yapa gidecek o yüzden artık bu becerikli Namık ne iş yapar ona bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyide NAMIK'ı da iyi tanıdığımı söyleyemem, berayla ne bağlantısı var bilmiyorum, varsa bir bağlantı paylaşırmısınız lütfen...
-

Originally Posted by
kitapci34
Hisseyide NAMIK'ı da iyi tanıdığımı söyleyemem, berayla ne bağlantısı var bilmiyorum, varsa bir bağlantı paylaşırmısınız lütfen...
ben cevaplıyayım sayın kıtapçı hedefin berayla alakası yok
arkadaşla 2 hıssede de pozisyonlanmışız hedefin topiğine berada
bugün hareketleme olunca yorum yaptık durum bundan ibaret
-
Temel veriler olmazsa olmazdır, zamanlama çok şeydir, hangi hissede olduğun değil; hangi hissede ne zaman olduğundur önemli olan...
sayın kıtapcı imzanı çok beğendim izin verirseniz bende kullanmak isterim saygılar
-

Originally Posted by
bdayım
Temel veriler olmazsa olmazdır, zamanlama çok şeydir, hangi hissede olduğun değil; hangi hissede ne zaman olduğundur önemli olan...
sayın kıtapcı imzanı çok beğendim izin verirseniz bende kullanmak isterim saygılar
teşekkürler....
şeref duyarım sn. bdayım
-
Günaydın ortaklar. (0,80 beklediğimi iddia edenler hariç)
-

Originally Posted by
Yamuk Prenses
Günaydın ortaklar. (0,80 beklediğimi iddia edenler hariç)

Yamuk prenses söylemişti
-
Okuduğunu anlamayan insanlardan, beni anlamalarını beklemeyi bırakalı çok oldu... Bu onların eğlenceli oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Hayattta herbiri bana bir şey öğretiyor. Hadi işimize bakalım.
Hedef konuşalım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri