-
bu hafta ve sonrası bizlerin olur inşallah bereketli kazançlar artık sessizlik zamanı
-
Inşallah 1tl diye sevinilen hisse 0.85tl lere düşmez...
bol kazançlar...
-

Originally Posted by
07aykut
Inşallah 1tl diye sevinilen hisse 0.85tl lere düşmez...
bol kazançlar...
düşsün canım oradan daha çok alırız dert ettiğin şeye bak
-

Originally Posted by
bdayım
düşsün canım oradan daha çok alırız dert ettiğin şeye bak
bura borsa 1 e de duşer yarımada altın altınken 15000 kaybettırdi arkadaşima hamama giren teller önemli olan zamanında girmek 4 ler olsada fiat yazzsam tabiki sıkıntı olma ihtimali çoktu buralara gelmiş e ne yapalım burdan satıp 2 lerimi bekliyelim zaten kimse kimseye al demiyor satan satr alan alır ben hepsiyle 117 ler gibi aldım bakalım bekliyelim
-
Hepiniz haklısınız hisse çok ucuz iste bu yüzden herkes giriyor.. girdikçe asagi cekiyorlar... ky kalmadığında uçururlar
-

Originally Posted by
BMW23
Hepiniz haklısınız hisse çok ucuz iste bu yüzden herkes giriyor.. girdikçe asagi cekiyorlar... ky kalmadığında uçururlar
Ky kalmaması için bu hissenin 0.75e gelmesi gerekiyor. Ky 1 tl üzeri her fiyatta 2 tl ümidi ile kalır.
-
görende diyecekki batık bır hısse arkadaşlar siz aklınızlamı konuşuyorsuz yoksa başka bir amacınızmı var
-

Originally Posted by
bdayım
görende diyecekki batık bır hısse arkadaşlar siz aklınızlamı konuşuyorsuz yoksa başka bir amacınızmı var

Batacak kim demiş asla.... sadece panik yaptırmadan göstere göstere götürmezler diyorum... düştükçe almak lazım... şahsi kanaatim...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri