Originally Posted by komutan logar Burdan yapmayayým ama eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr. boþuna yorulma baþaramazsýn 4 hesabým var
Originally Posted by bdayým boþuna yorulma baþaramazsýn 4 hesabým var karda yürür izimi belli etmem ben komutan 21 yýlýmý verdim bu lanet borsaya
Originally Posted by bdayým boþuna yorulma baþaramazsýn 4 hesabým var Dayýnýn araci kurumunu bulmanin bug ini buldum eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
benim hangi aracý kurumdan iþlem yaptýðýmý bulacaðýna aða hangi aracý kurumlardan iþlem yapýyor onu bulursan kazanýrsýn
Originally Posted by bdayým benim hangi aracý kurumdan iþlem yaptýðýmý bulacaðýna aða hangi aracý kurumlardan iþlem yapýyor onu bulursan kazanýrsýn Seni çýkarsam gerisi patronun 🤣 eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Originally Posted by bdayým benim hangi aracý kurumdan iþlem yaptýðýmý bulacaðýna aða hangi aracý kurumlardan iþlem yapýyor onu bulursan kazanýrsýn
Günaydýn ortaklar erkenciyim bugün. Hava missss gibi hedefin havasýda güzel olsun.
Originally Posted by Yamuk Prenses Günaydýn ortaklar erkenciyim bugün. Hava missss gibi hedefin havasýda güzel olsun. günaydýn prenses sen dün korkup satmadýnmý
Forum Rules
Yer Ýmleri