-
hedefin tahtadaki hareketleri haricinde bana olumsuz tek bir yönünü yazan olsun 21 yıllık borsa hayatımı bırakırım vesselam
-
gündüz yazamadım ya açığı kapadım
-
yazdıklarım benim düşüncelerim olup al tut sat ı içermez
herkesin kendi aklı var.
-

Originally Posted by
bdayım
girişim şirketleri bir malı satın alır marka değerini artırır kıymetli hale getirir öyle satar
seykm i aldı mctas ı aldı ideas ı aldı mctas vede ideas ı birleştirdi bunlar 1 yıl içinde oldu
ben hedefimi sence neden 3 yıl koydum bi düşün
Dayı bey 3 yıla gerek kalmayacak.. 3 aylık mali tabloda yaklaşık 20 milyonluk kar açıklayacak.. ideas ı 18-19 aralığında turacak seykm ise 4,40 civarında.. böylece 18-19 milyonluk kar yazacak. Vadelideki paradan elde edilecek faiz gelirinin işletme giderlerine yamanacağını düşünürsek 20 milyonluk kar rakamı gözüküyor.. mali tablolar açıklandığında %15 cicarı yukarıdan açıp milletin eline verme taktiğini uygular yine
-
Günaydın işi bilenler... Hava güzel bende güzel kazançlar diliyorum.
Endeks için yorumum, hafif aşağı açılış sonrasında, 102.300 - 104.800 arası testere. Bu ara bizim ki kuyruğu dik tutar, dünkü kapanışa bakmayın 1,18 i kolay aşağı kırmaz diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar tutturabileceğim...
-
1,08-1,13 arasına yatar beklerim diyor ama o kadar ucuza vermezler bilmiyor..
-

Originally Posted by
hans
Dayı bey 3 yıla gerek kalmayacak.. 3 aylık mali tabloda yaklaşık 20 milyonluk kar açıklayacak.. ideas ı 18-19 aralığında turacak seykm ise 4,40 civarında.. böylece 18-19 milyonluk kar yazacak. Vadelideki paradan elde edilecek faiz gelirinin işletme giderlerine yamanacağını düşünürsek 20 milyonluk kar rakamı gözüküyor.. mali tablolar açıklandığında %15 cicarı yukarıdan açıp milletin eline verme taktiğini uygular yine
3 aylık karla ilgili söylediklerine katılıyorum,%15'le sınırlı kalacağını zannetmem,bunca hazırlık %15'den daha fazlası için olmalı...
-

Originally Posted by
Yamuk Prenses
Günaydın işi bilenler... Hava güzel bende güzel kazançlar diliyorum.
Endeks için yorumum, hafif aşağı açılış sonrasında, 102.300 - 104.800 arası testere. Bu ara bizim ki kuyruğu dik tutar, dünkü kapanışa bakmayın 1,18 i kolay aşağı kırmaz diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar tutturabileceğim...
Büyüklerle takılacaksan Aksen ve Migrosu takibe al derim...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri