Yapragi alacagini nerden cikardiniz net bilginiz varmi
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapragi alacagini nerden cikardiniz net bilginiz varmi
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alsýnda satsýn artýk birini al al nereye kadar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yok hayýr öyle birþey yok yapraðý alacaðý ben salladým. Her iþ grubundan aldý ya bi hayvancýlýk yok. Ýþin þakasý benim dediðim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
"Efendiler gün gelecek grafiðe bakýnca bugünleri iki plato nun arasýnda dümdüz bir ova olarak goreceksiniz" bugün 18.12.2018 hisse 1.13 kapadý
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Ah baldayi ah buradaki arkdaslar belki bi kademe bile artýramazlar ben kime neyi öveyimaslýnda benim için ne kadar az ky girerse daha iyi.
Aslýnda çok ama çok karþýyým hisseye aþýk olmaya ama bi çok tahrikediyornapalim gönül bu ferman dinlemiyor.
Yer Ýmleri