toparlanma var 1li rakamlarý gorcek diye týrsmýþdým daha iyi olcak
toparlanma var 1li rakamlarý gorcek diye týrsmýþdým daha iyi olcak
20 Aralýk 2018 17:42
***RHEAG*** RHEA GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Ýç Yönerge ) Ýlgili Þirketler [] Ýlgili Fonlar [] Türkçe Ýç Yönerge
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
19.12.2018 tarihli ve 28 sayýlý Yönetim Kurulu kararý ile Yönetim Kurulu üyeleri þirket merkezinde toplanarak 1-18.11.2014 tarihli ve 2014/23 sayýlý Þirket Yönetim Kurulu Kararý ile çýkarýlan Rhea Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý Anonim Þirketi Yönetim Kurulu Çalýþma Usul ve Esaslarý Ýç Yönergesi' nin iptaline, 2-6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu'nun ("TTK") 367-371. maddeleri ve esas sözleþmemizin 15. maddesi uyarýnca aþaðýda detaylarý düzenlenen sýnýrlý yetki kullanýmýna dair 19.12.2018 tarihli ve 02 sayýlý iç yönergenin kabul edilmesine, 3-Ýþbu kararýn ve ekte sunulan Ýç Yönerge' nin Ticaret Sicil Müdürlüðü nezdinde tescil ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilmesine, oy birliði ile karar verilmiþ olup, 20.12.2018 tarihinde Ankara Ticaret Sicilin'de tescil edilmiþtir.
Kap Bildirimine git
rheag haberini yanlýþlýkla buraya attý arkadaþ geçen günde ayný þeyi yaptý
dow ..fena kayýyorlar dikkatli olmak lazým ..
Neyse 1.23 yapmadý saðlýk olsun. Hazýr rheag atýlmýþken bende yeni baktým grafiðine millete çok fena geçirmiþler ve eminim ki millete birileri yalan yanlýþ mal pazarlamýþ grafik onu gösteriyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
Dow , düþüþün hýzlanacaðý yerde..
Beyler pardon rtalb a baktým yanlýþ yazmýþ olmayayým rtalb olarak düzeltiyorum. Millite çok üzüldüm tavan yapýp tavan yapmýþ galiba..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. borsadan da pek anlamam. hiç birþey bilmiyorum ama hergün yeni birþey öðreniyorum.
pýyasalar cayýr cayýr yanýyorken hedef güvenli liman gibi oldu bize
tabi zamanýnda okadar düþmüþki düþecek marjý çok az bence ytd.
Yer Ýmleri