Gerek bedellide gerekse piyasadan malý toplayan hedef finansal yatýrýmlar ile hedef kuzey fon isimli kurumsal yapýlar.. bu kurumsal yapýlar üzerinden kar elde etme gibi düþüncesi olduðunu zannetmiyorum.. esas önemli olan karýsý, kendi, elemanlarý üzerinden trade ettiði hisseler.. adamýn esas derdi manipülatif iþlemler ile þahsi olarak karý cebe indirmek gibi gözüküyor.. yoksa hedef finansal yatýrýmlar þirketi kar yapsýn gibi bir hedefi yok.. manipülatif iþlemleri kontrol eden bir kurum yok basýl olsa.. istedikleri gibi at koþturuyorlar.. istedikleri gibi kar açýklayýp hisse fiyatýyla oynuyorllar.. ara dönemde 30 milyon kar açýklayýp sene sonunda kar 1 mikyona düþüyor.. SPK denilen dolandýrýcýlarýn baþ tutucusu sormuyor bile bu ne demek diye.. 2017 de 20 milyon kar açýklayan þirketin bedellisini onaylýyor bir de üstüne.. sen hedef finansal yatýrýmlar üzerinden topladýðý hisselere kar yaptýrmak isteyeceðini düþünüyorsun dayým.. ben ise amacýnýn hedef finansal yatýrýmlar þirketine kar yaptýrmak olmadýðýný düþünüyorum.. hedef finansaldaki hisseleri toplamasýnýn amacý, hisse fiyatýný daha rahat yönlendirmek bence.. yönlendirdiði hisse fiyatý üzerinden yancýlarý ve ekemanlarý adýna aldýðý hisselerdeki manipülatif hareketlerle þahsi cebini doldurmak olduðunu düþünüyorum..

Alýntý yaparak yanýtla
ytd.

Yer Ýmleri