Anladým dayým sizi hareketlerini izlemek açýsýndan dedim Vestel'den çýkayým buraya gelcem maliyet düþürmek için
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Anladým dayým sizi hareketlerini izlemek açýsýndan dedim Vestel'den çýkayým buraya gelcem maliyet düþürmek için
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hacim yerlerde sürünüyor. Ýþ yatýrým hergün bu seviyelerden bile mal çýkýyor. Bakalým nereye kadar düþürecek aç gözlü aðamýz. Yüksek maliyetli arkadaþlara sabýrlar diliyorum. Aðayý yalamak iþe yaramýyor. Toplu küfüre baþlarsak birþeyler deðiþebilir belki![]()
Çorap da olsa, hisse senedi de olsa fiyatý DÜÞERKEN satýn alýrým
Warren Buffett
burayý bir süredir izliyorum. Ciddi ciddi mallanmayý düþünüyordum fakat, tüm portfoyü buraya taþýmaya karar vermeler, sürekli umursamaz tavýrda þirkete yatýrým yapmaya devam etmeler,,,, fazla abartýlý geliyor. Bdayým'ýn bu kadar bu þirketi ve patronu tanýmasý beni rahatsýz eder. Zaten bu forumda bir hisseyi sahibi gibi çok yazanlardan çekineceksin. Size baþarýlar.
düþtükçe bir hisse alýnmaz. Alýnsaydý 4'ten beri alan hedef yatýrýmcýsý köþeyi dönmüþtü. Bunlarý yazmasanýz, hedef'in iyi kaðýt olduðuna ben de inandýðým için farklý davranýrdým. Ama yok bu kadar deðil. Hedef'in 1.80'e gitmesi ne kadar normalse bu günlerde bist30 kaðýdý gibi davrandýðý için bist gevþedikçe daha da aþaðýya salýnmasý bir o kadar normaldir.
1.08 ve 1.02 mal alým yerleridir. Ama bu altýnýn olmayacaðý manasýna gelmez. Üst tarafta, yükseldikçe kendi stop noktanýzý kendiniz koyunuz. Kardan stop koyacak kadar karda olan varsa tabii.
düþtükçe bir hisse alýnmaz. Alýnsaydý 4'ten beri alan hedef yatýrýmcýsý köþeyi dönmüþtü.
defter deðeri 1 lira olan hýsseyý gýdip 4 lýradan alýrsan tabiki zarar edersin
ne kadar maliyet düþürmeye kalkarsan zararýn bi okadar daha artar
hýsseye haps olursun sonra
defter deðeri 2 lira olan hisseyi 1 lýralardan alýrsan zarar etme þansýn az olur
yazýmý cýmbýzlayýp yorum yaparsan bana haksýzlýk yapmýþ olursun
adalimali yazýmý yanlýþ anlamýþtý ona cevaben portföyümün tamamýný
buraya taþýmayý düþünüyorum dedim insaf yahu.
ayrýca siz birilerinin yazdýklarýylamý hýsse alýp satýyorsunuz
aselsan 5 lýrayken gidip almazlar 40 lýra olunca kuyruða girer millet
Yer Ýmleri