böyle risklerle dolu konjöktörde f 35 s 400 irana yaptýrým
dolar kuru faizler enflasyon istanbulda yeniden seçim vesaire vesaire varken
karý yakalamýssýn treyd etmeyen gitsin kumda oynasýn bana sataþmasýn![]()
böyle risklerle dolu konjöktörde f 35 s 400 irana yaptýrým
dolar kuru faizler enflasyon istanbulda yeniden seçim vesaire vesaire varken
karý yakalamýssýn treyd etmeyen gitsin kumda oynasýn bana sataþmasýn![]()
patron hýsselerinde pastayý takasý iyice kurcala
sana ne yapman gerektýðini mutlaka söyleyecektir
bunun içinde yýllarýný önce vereceksin sonra para kazanacaksýn
iþin sýrrý burada saklý
Burda sýklýkla yazanlardan tavsiye bekleyenler hata eder.
Ben patronun sosyal medyayý mal taþýttýrma amaçlý çok iyi kullandýðýný söylemiþtim.
Ayný mantýkla burayý canlý tutup, canlýlýðýný kulllananlar da olacaktýr. Normaldir. Ben þahsen sessizliði seviyorum, tarz meselesi.
Mal taþýyanlar için de 1.10-1.28/30 aralýðýný vermiþtim.Hamallýk yapmayýn demiþtim. Son 6 ayda 1.15 ortalama ile bile mal alanlarýn taþýma maliyetleri ile gerçek maliyetleri 1.27'lerde. Daha eskileri saymýyorum bile.
1.09 altýnda ve 1.30 üstünde yorum yaparým demiþtim. 1.09 altýnda yaptým, üstüne giderse yaparým. Ama 1.24-1.30 aralýðýnda nasýl davranacak çok önemli. Bu sefer geçecek diyenler alsýn. Bu sefer de geçemeyecek diyenler, alt banda alým yapmayý beklesinler.
Kimse kimseye %100 karlýlýðý garanti edecek durumda olamaz burada.
Mevlana Celaleddin-i Rûmi Sen ne söylersen söyle, söylediðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr der.
Bu sözün farklý bir versiyonunu da duymuþtum Sen ne söylersen söyle, bildiðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr...
Niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamakta zorlanýyorum, yýl sonu bilançosu tahmininiz tutmadý kimse hani sen yýllarýný vermiþ tin bu þirketi senden iyi tanýyan yoktu nasýl bu kadar uzak tahminde bulundun demedi. Uzuncuym ben deyip aralardada sürekli trade Edip para kazanýyor sunuz yani hiç kaybetmiyorsunuz ama bu kadar inandýðýniz hisseyi yerine koyacaðýnýz dan eminsiniz. Ben þahsým adýna ya arkasýndan bakarsam diye trade yapamýyorum mesela...
Yer Ýmleri