-

Originally Posted by
komutan logar
Bu sirkette ( ESKIDEN ) donen tezgahı çok güvendiğim 2 inci ağızdan duyan biri olarak yazıyorum o işler malesef öyle olmuyor. Ben 1.15 altını gorecegini düşünüyorum 1.10 a kadar sarkabilir. Sarkacak demiyorum sarkabilir diyorum. Tek tek hesapları görmüyorsunuz sadece aracı kurumları görüyorsunuz unutmayın.
Döner burdan diyorum bekleme..
-
-

Originally Posted by
bdayım
tahtaya heareket gelmiş
akapıtal oyun yapmış
-
Tahminim katmr su an yüzde 200 bölünüyor ve bölünme olmadan patron yüzde 8-9 civarı kendi malını satmıs. Katmerciler savunma sanayisinde ve dün ki hedef savunma da açılan bi site... benim ki sadece bi tahmin olup yatırım tavsiyesi değildir.
-
ohooooo ozaman her aklımıza geleni yazalım buraya benim tahminimde aselsanı alacak
-

Originally Posted by
bdayım
ohooooo ozaman her aklımıza geleni yazalım buraya benim tahminimde aselsanı alacak
Dayı benim ki tahmin bi kaç kişinin tahminiyle beraber ytd
Dayı katmr pastaya bi bak istersen kim alıyor kim satıyor belki ağa nın trade yaptığı yerler vardır
-

Originally Posted by
yucell83
Dayı benim ki tahmin bi kaç kişinin tahminiyle beraber ytd
Dayı katmr pastaya bi bak istersen kim alıyor kim satıyor belki ağa nın trade yaptığı yerler vardır

vallahı katmer sevdiğim abimde vardı zorla sattırdım 5.97 den şimdi dua ala ala bihal oldum
-
katmerin takasına baktım ağanın aracı kurumları yok
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri