Originally Posted by bdayým kimbilir belkide öðrenci kötütür yamuktur kimbilir Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor.
Originally Posted by Yamuk Prenses Evet ya hatýrladým bak þimdi. Kaymakamý vardý oranýn deðil mi ? yok yok öðrenci iyiymiþ hoca suçlu
Originally Posted by Yamuk Prenses Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor. zarifim ama tahtada yapmayacaðým yamukluk yok diyorsun
Originally Posted by bdayým zarifim ama tahtada yapmayacaðým yamukluk yok diyorsun
Originally Posted by eyupsabri77 Yalova eskiden Ýstanbul ýlcesýydý. Sonra ayrýldý Ýl oldu. Coðrafya hocanýz cok kotuymus prenses😀 Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklýma bu gerçek ismin deðil sanýrým deðil mi ?
Bu isimde var demekki bu konuda da tanýdýðýn yokmuþ
Originally Posted by Yamuk Prenses Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklýma bu gerçek ismin deðil sanýrým deðil mi ? ben tercüme edeyim Eyüp peygamberin sabrý var bende diyor hedefi ölümüne beklerim
Originally Posted by eyupsabri77 Sayýn hans ve crolix ustadlardan ses yorum yok bu aralar. Bekliyoruz apartta.. çin ve s400 ü bekleyeceðim kendi adýma
Forum Rules
Yer Ýmleri