aðama bundan sonra laf söyleyen karþýsýnda beni bulur![]()
aðama bundan sonra laf söyleyen karþýsýnda beni bulur![]()
Dayý yine benle uðraþýyon, herhalde mal kaptýrdýn Namýk'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialý konuþmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayýsýyla yine buralardan alýyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruþu iyi görünüyor.
"Ben demiþtim" demesini biliriz yeri geldiðinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediðimde, bana demediðini býrakmamýþ, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namýk bedelli yapýp kendine mi sokacak demiþtin. Ben mal toplu deðil dediðimde de yine son 1 senedir takas ayný diyip saçmalamýþtýn. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiþtim (ya da bunun gibi bir þeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düþtü piyasaya bdayýsý. Onun üstüne de %20 yaptý. Çok biliyordun bu iþleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçýrmýþsýn. Bence GK'da patrona yanaþ arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayý yiyeceksin. Bildiðin tek þey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade iþini iyi yapýyorsun.
[QUOTE=cirolix;3467103]Dayý yine benle uðraþýyon, herhalde mal kaptýrdýn Namýk'a..
Ben zaten buradakilere mesaj vermem gereken yerlerde veriyorum. Ama buralarda iddialý konuþmam. 1.23'ten 1 milyon lot alan adam 1.08 gösterdi. Dolayýsýyla yine buralardan alýyo diye kimseyi gazlamam, hele bu piyasada. Ama duruþu iyi görünüyor.
yok yok bu borsayý öðrenemiyeceksin 1.23 ten aldý 1 milyon lotu doðru
ama 1.28 den satan. kim alan info . satan pramit ve aðanýn yan hesaplarý
"Ben demiþtim" demesini biliriz yeri geldiðinde.. Mesela; bundan bir kaç ay önce Seykm'de bedelli gelebilir dediðimde, bana demediðini býrakmamýþ, mal seykm'de o kadar toplu ki, Namýk bedelli yapýp kendine mi sokacak demiþtin. Ben mal toplu deðil dediðimde de yine son 1 senedir takas ayný diyip saçmalamýþtýn. Belki de 1 eneden daha eskiden bahsediyoruz demiþtim (ya da bunun gibi bir þeylerdi)
Seykm'de 500 bin lot düþtü piyasaya bdayýsý. Onun üstüne de %20 yaptý. Çok biliyordun bu iþleri ne oldu bak tam 500 bin lotu kaçýrmýþsýn. Bence GK'da patrona yanaþ arada sana bilgi üfürsün, böyle giderse Matriks ile kafayý yiyeceksin. Bildiðin tek þey buradakileri manipüle edip trade etmek, bak burada hak veriyorum bu trade iþini iyi yapýyorsun.
seykim e gelince öyle yazmýþsýnki sanki aða bedelli yapmýþ
sende bunu bilmiþsin gibi bedelli haberimi var yok eeeeee
pazartesi günü info 500 bin lot teb e verdi tek kalemde sende
inanmýþsýn o matrýx varya o matrýx resmin tamamýný ortaya çýkarýr
at gözlüðü kullananlar onu göremez
Son düzenleme : bdayým; 18-05-2019 saat: 17:55.
ben hiç birþeyi kaçýrmam Allahýn izniyle sen meraklanma
ama senin mahalleden haberin yok dünyayý anlatýyorsun
kimin hisseyi manuple ettiði ortada 3 kademe alttan almak için
kendini paralýyorsun resmen
beni yargýlamayý býrakta benden biþeyler öðrenmeye çalýþ
sana tavsiyem 22 yýlýmý verdim borsaya benim gibisini
bu forumlarda çok az bulursun
günde ortama 15 býn lot iþlem yapan seykim i tek kalemde 500 bin lotu
adamýn birisi çýkýp alýyor sanki deli þey etmiþ adamý
bu kadar cahillikte fazla ama
Çok zayýfsýn dayý, ya da CÝNsin.. Matriks'e bakýp Info'dan TEB'e giden 500 bin lotu gören o gözlerin, Halk ve Oyak'tan önceki günlerde gelen toplam 500 bin lotu görmez... O lotlar gelmeseydi zaten mecbur bedelli yapacaktý. Neyse iyi oldu, vesile ile bunu da öðrenmiþ oldun.
Yer Ýmleri