Yamuk prensesin yerine ben yazayým bu sefer. Günaydýn secimden hemen sonra caykurun urettigi çayý yüzde 15 zamla satacaðý haberiyle uyananlar.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
Yamuk prensesin yerine ben yazayým bu sefer. Günaydýn secimden hemen sonra caykurun urettigi çayý yüzde 15 zamla satacaðý haberiyle uyananlar.
Günaydýn Piramit...![]()
Bu arada haremaðasýnýn yancýlarýna seykm de iþlem yasaðý gelince vermeye baþladý.. bugün itibariyle seym den gelen karýn 5 milyonu gitti.. ay sonuna kadar da seykmden gelen sanak kar sýfýrlanýr.. sadece ilk 3 aydaki faiz geliri olan 5 mülyon elde kalýr.. onu da portföy yatýrýmý hikayesiyle iç eder elde 0 kalýr.. yani 6 aylýkta kar en fazla 5 milyon civarýnda veya 0 olur.. 20 milyon kardan 0 a düþmesinin fiyata nasýl yansýyacaðýný hep beraber göreceðiz.. bakalým haremaðasý ne kadar toplamýþ da fiyatýna nasýl yansýyacak.. göreceðiz hep beraber
Son düzenleme : hans; 25-06-2019 saat: 11:54.
Patron. Aþaðý gidemiyorsak yukarý gidelim. Tam zamaný þu an...
"MAHKEME, EV HAPSÝNDE BULUNAN ABD KONSOLOSLUK ÇALIÞANINI SERBEST BIRAKTI"
Çayý þekerli içenler þekerede yüzde 16 zam geldi.
Hedef biraz geri gelsede yüklenici firma olsam 🤣[emoji44][emoji44]
Bekleyeceðim hans bey ondan önce yada sonrasýnda da olabilir. Zamanýnda önden sen0 söylemiþtim 1.10 altý gelecek demistin tum karsi goruslere ragmen bende ayný fikirdeyim demiþ ve gereðini yapmýþtýk. Inþallah bize tekrar fýrsat verilir. Ha gerçi gidersede kazanacaðým o ayrý.
Yer Ýmleri