yavrum benim be infoya bakýn bukadar parayý ne yapacaðým bilemiyorum
yavrum benim be infoya bakýn bukadar parayý ne yapacaðým bilemiyorum
Philip aþaðýdan çekip 2 lot 2 lot 1,24 e gönderiyor adam gibi alsana kýzdýrýcan patronu.
Endeks gevþerse AKstop bekliyorum. O pek iyi olmaz tahta için izleyelim bakalým neler olacak.
Yönümüz neresi olacak.
ne zaman 1.60 a gidecek artýk sýkýldým ne yapacak bu malý bu adam toplayýp duruyo filifotocu..
3 aylýktaki 20 milyon kar ile bu fiyatlarda.. 6 aylýktaki kar rakamýnýn 5 milyon civarýna düþeceðini tahmin ediyorum.. bu kar düþüþünü kullanarak 1,10 seviyelerine düþürerek alttan mal toplamaya çalýþacaðýný düþünüyorum.. yok kar düþmeyecek 35 milyonluk nakdi iyi deðerlendirdi patron karý artacak gibi beklentiniz varsa buyurun alýn.. bu fiyatlar gayet uygun sizin için
bugün tek baþýma tahtayý tutuyorum resmen
Daha bilançoya var Hans Bey. Temel taraftaki düþüncelerinize katýlmak ile birlikte, bu günlerde teknik ile oynuyoruz. Burada 1.10 - 1.02 'yi en çok zikreden kiþiydim, 1.05'i de gördük ama, þu aþamada 1.10 için kimseye umut aþýlamaya gerek yok. Bilanço kötü gelir, %15 düþer mi, düþebilir ama 1.24'ten deðil de 1.50'den düþüp þimdi test ettiðimiz dirençlere destek için onaya gelir. Bu da farklý bir senaryo olur. O yüzden teknik bozulmadýkça Temmuz ayý boyunca tekniðe devam diyeceðim þahsen. 1.18 altýnda kalýcý olacaðýmýzý sanmýyorum önümüzdeki 20 gün içinde... 1.21-22 bu haftayý geçirmek güzel olur. Üstü daha da güzel olur.
Yer Ýmleri