fırsat buldun dimi komutan gibi birileri saldırıyor bende saldırayım diyorsun
sana yakışanda o . kaç kışi kuruşları bekliyordu olmaz dedim haklı çıktım
83 bine gelen borsada bile haklı çıktım . kötümser yazanların hepsi avuçlarını yaladı
sonra gelip benden daha çok hedefçi oldular satıncada aynı nakarata döndüler
ne yazdımda tutmadı hedefle ilgili birtane tutmayan yazımı bulamazsın
bedelli yemiş kağıtta öyle birden toparlanma bekleyemezsin
kötümser yazanlar ağayı ihya etti .
son olarak bana ayar verecek adam daha anasının karnından çıkmadı
bi adam iyimser olur hısse hakkında çooook iyişeyler yazarda
hısse düşerse saldırılır bir nebze . bizi aldattın denir
iyişeyler yazdım temeli hakkında kötü diyen daha çıkmadı çünkü yok
bana bu saldırılar niçin ozaman yükselecek dedim yükseldi
anlamak mümkün değil
Niye paratoner gibi her şeyi üstüne çektiniz? Böyle bir niyetim yoktu ama madem arandınız, sizin nezdinizde genele mesajımı tekrar vereyim..
Burada bilerek bilmeyerek insanları yanıltan biri olsun babam olsun tanımam herkesin önünde ifşa ederim.
Bazı konuları tekrar tekrar söylediğinde inandırıcı olduğunu zannedenler bilsin ki, Gobbels taklitlerini yemezler burada...
Size gelince, işinize bakın uzak durun benden.
sayın cırolıx bırkaç kişi hakkımda olumsuz yazı yazınca sizide öyle değerlendirdim
burada bilerek yada bilmeyerek insanları yanıltıcı bır yazım varmı ? varsa yazarmısın
madem hakkı savunuyorsun borsayıda az çok biliyorsun
sayın hans ın bedeliden gelen parayı infoyu ideas ı yukarlardan almıştır ithamına neden
hiç cevap yazmıyorsun bunun mümkün olmayacağı hakkında neden yorum yapmıyorsun
spk nın buna asla izin vermiyeceğini
öyle bir işlem olsa kap a mecburi haber yapmaları gerektiğini neden yazmıyorsun
lütfen cevap
Sayın Bdayım,
Ben bir süredir hep aynı düzeyi korumaya çalışıyorum. Sizin veya etki düzeyinin yüksek olduğunu hissettiğim tüm yorumları burada masaya yatırıyorum. Hans Bey'e de, yaklaşık olarak, "temel yazsanız çok seviniriz, hedef rakamlarınız şu anda mevcut teknik analizle uyuşmuyor" dedim (kendisi daha 10 gün önce 1.10'lardan bahsederken yazdım)
Merkez bankası başkanı mevzuu olmasa burada rakam da yazacağım ama Pts öncesi yönlendirici olmayalım, hatta tek yorumla sakin olalım mal satmayalım derim. Pts herkes sakin olsun.
Sonuç olarak, ben sizin 6 ay önceki bdayım'dan artık daha farklı olduğunuzu düşünüyorum (ama sakin olun ve herkese saldırmayınBurada herkesten -3 yıllık yeni yatırımcılardan bile (daha yenisi borsa yatırımcısı olamaz)- çok şey öğreniyorum. Prenses de burayı terketmesin, Komutan da ve diğer arkadaşlar da. Herkes konuşsun, burası bizim kasaba artık. Geçici gelmiştim sevdim ben burayı
))
Güzel bir forum sayfası oldu, ama bir gün herkesin malını toplar gider veya herkesin eline verir bu NKG;;; o yüzden, Hedef'e gömülmeyin, Hedef'siz kalmayın![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri