Seylimden 9 milyon kar
Ýdeastan 6 milyon zarar
Ýlk üç aylýktan 5 milyon faiz geliri.. eder 8 milyon.. d*****n kuyruðunun kopacaðý yer 35 milyonluk nakdi naptýðý. Portföy yatýrýmý yapacaðýný duyurmuþtu.. bana göre biþinçli olarak seçtiði kaðýtlarda zarar yazdýracak ki seninle bu konusa da defalarca tartýþtýk. Sana göre haremaðasý becerikli namýktýr, senin deyiminle kendi kendini kazýklamaz.. o zaman 8 milyon üstüne ciddi kar yazmasý lazým.. çok güveniyorsun aðaya.. aðayý daha iyi tanýdýðýna göre ve aðanýn kendi kendini kazýklamayacaðýna göre iyi bir kar gelmesi lazým..
Gelelim 7. Maddene: oku dönüp tekrar oku diye boþa demiyorum. Kaðýt 1,20 lerdeyken þunu dedim; piyasanýn gidiþatýna göre ilk önce kaðýdý yükselterek 1,30 lara çekerek milletin eline verecek. Sonra 6 aylýkta 5 milyon civarýnda bir kar ile kötümser hava oluþturup 1,10 lar seviyesine çekecek. Hatta 1,10 ile 1,15 arasý alým için beklemedeyim diye yazdým. Tahminimin ilk kusmý piyasanýnda gazýyla tuttu. 2. Kýsmý olan kötü bilanço ve 1,10 lar seviyelerine gelip gelmeyeceðini görürüz hep beraber.
Bu arada 12 milyon karý nasýl hesapladýn bilmiyorum. 35 milyonluk nakit parayý hangi pýrtföye yatýrdýðýný düþünüyorsun. Becerikli namýðýn kendi kendini kazýklamayacaðý iddiana göre ifade ettiðin kar düþük kalýyor.
Dediðin gibi aðanýn portföyü çok iyi yönettiðini düþünen arkadaþlar varsa 6 aylýkta oldukça iyi bir kar gelmesi lazýmki bu fiyatlar ucuz kalýr. Sen de uçmadan yerine koy bence.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri