ben onu bunu þunu bilmem ana bakarým seviylermi suan seviyler![]()
ben onu bunu þunu bilmem ana bakarým seviylermi suan seviyler![]()
Bos verin su an yasamamiza bakalim. bi hikaye okudum cok hosuma gitti.
Oðlu Babasýna sormuþ kýtlýk kaç gün diye, Babasý 40 gün demiþ, çocuk 40 gün sonra bitecekmi yani demiþ. Babasý hayýr alýþacaðýz demiþ.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
zararýn neresinden dönersen kardýrrrrr
yaz ayý geliyor dedik 3 .5 ay rahatýz dedik ödemelerimiz az dedik
nezaman dedik 6 lýranýn üstünde dedik
olumsuz haberler gelmez ise benim beklentim önce 5.54
kýrarsa 5.40 çok rahat görülebilir ytd
Dayý þu an yaz filan bahane bence þu an s400 yaptýrýmýnin yapýlmayacaðýný fiyatladilar. 15 temmuza az kaldý. Yakýnda abd nin yeni oyununu izleyebiliriz. Týpký zamanýnda iraki kuveyte saldýrmaya teþvik edip sonra niye saldýrdýn diye sopalamasi gibi birþey yapabilirler.
Hdfgs nýn yavaþ yavaþ düþmesi beni þaþýrttý acikcasi. Biraz sert bir düþüs bekliyordum. Galiba borsanýn yükseliþinden etkilendi.
28 hazýran haftasýnda dth larda 1.1 milyon dolar çözülmüþ halk satmýþ yani
s 400 lerden biþey çýkmaz mazeme gelir kurulur aktýf hale getirilmez
býkaç fýrmaya yaptýrým gelir aselsan v.s gibi ytd.
Acikcasi benim bi fikrim yok bizimkiler ne yapacak abd ne yapacak çözemedim. çok saman altýnda gitti iþler. Inanýn ne olacaðýný ben bilmiyorum. Ama bizim borsa havadan nem kaptýðý icin çýkmak zorunda kaldým. Sanki savunma etkilenirse diðerlerine de etkisi olacak gibi. Sadece Trump in yaptýrýmlardan seç beðen yapacaðýný biliyorum. Bakalým iþi nasýl baðlayacaklar.
Seviyesizlikte çukursun her zamanki gibi.. dönme dolap vs gibi senin aðzýna layýk sýfatlarý kendine sakla.. terbiyeli ol.. okuduðunu anlamaktan bile aciz adam.. 8 milyonluk kar gelebilir demedim.. 8 milyonluk karý hesapladým seykm, ideas ve “ilj 3 aylýktaki faiz geliriyle.. 8 milyonun üstüne 35 milyonluk parayla nasýl pýrtföy yatýrýmý yaptýðý belirleyici olacak dedim. Bana göre danýþýklý dövüþ yaptýðý kaðýtlarý ( ideas veya info olabilir dedin) yüksekten hdfgs ye aldýrýp karý 5 mikyon seviyelerine veya sýfýra yakýn seviyelerine düþürebileceðini düþünüyorum dedim.
Seni ve senin gibi düþünen bir kaç þakþakçýnýn aðanýzýn portföyü çok iyi yönettiðini düþünüyorsa bu fiyatlardan almasý gerektiðini söykedim.. zira sizin mantýða göre aðanýz bedelliden gelen oaylarýn hepsini toplamýþ malý da toplamýþ, kendi kendinide kazuklanayacaðýna göre 8 milyonluk karýn üstüne ciddi pýrtföy karý yazmasý lazým..
Ýkise diline doladýðýn 1,20 lerdeyken satýn 1,10 lara düþecek dediðimi iddia ettiðin yazýlarýma iliþkin 5. Defa sana cevap veriyorum.. döne döne okursun.. fiyat 1,20 lerdeyken piyasanýn durumuna göre ilk önce 1,30 lara bir hareket yaptýrýp milletin eline verebileceðini daha sonrada 1,10-1,15 lerden yerine koyabikeceðini söyledim.. aksine bir þekilde 1,20 lerdeyken direkt 1,10 lara düþecek diye bir yazým varsa bul ve adamsan oaylaþ
Yer Ýmleri