Herþey Yolunda problem görmüyorum 15 günün sonunda 2.80 göreceðiz inþallah sonra sert hareketler baslar 2.80 üzerinde tekrar yazarým herkese bol kazançlar.bi noktada düzeltme yapacaktýr ama 2.80 e kadar devam
Herþey Yolunda problem görmüyorum 15 günün sonunda 2.80 göreceðiz inþallah sonra sert hareketler baslar 2.80 üzerinde tekrar yazarým herkese bol kazançlar.bi noktada düzeltme yapacaktýr ama 2.80 e kadar devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Egeyem paylarýnýn satýlacaðýna/görüþmeler yapýldýðýna dair bildirim yapýlmadý. Neden görüþme yapýldýðýna dair daha önce KAP a bilgi verilmedi. Bu iþler 1 günde sattým gitti ile oluyor mu? Burada özellikle ky ye yönelik bir art niyet var bence...Tavan satýþý da haber kaynaklý belli ki...Satýþ firma için iyi haber ama bilgi eksikliði gelecek için düþündürücü...ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
benim 2.5 ay oldu
erken kalkan yol alýr tabi anca kalkmaya baþladý zaten hisse ;)
zirve 4.9 civarý.
giriþim sermayelerinin önü açýk bana göre . haftayý uzun barla kapadý bu hacimle devamý gelecektir diye umuyorum
haftalýk grafik bakarsanýz hedef genelikle trende uyan bir yapýsý var hareket baþladýmý önüne set çekmek olmaz
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri